Een goede basisconditie is voldoende om een 1/8e triathlon (500m zwemmen – 20km fietsen – 5km lopen) met plezier en succesvol af te ronden. Maar hoe bouw ik mijn trainingen op? Hoe leer ik het beste de borstcrawl slag? Hoe zwem ik het makkelijkst in open water? Hoe verdeel ik mijn krachten in deze combinatiesport? Welke materialen heb ik nodig? En niet te vergeten, hoe gaat dat eigenlijk met die wissels tijdens de wedstrijd? Tijdens onze cursus komen al deze aspecten aan bod in een actieve, energieke en leerzame setting.

In elf trainingen, met de nadruk op zwemmen, leer je niet alleen een hoop, maar geven we je ook een goede fysieke stimulans zodat je optimaal voorbereid aan de start van de Keistadtriathlon op 4 september a.s. komt te staan. De cursus wordt gegeven door triathlontrainer Wouter Berendsen. Bij een aantal trainingen zal een ervaren sporter aansluiten om te assisteren en zijn/haar ervaring met jullie te delen.

De kosten voor deze cursus bedragen voor niet-leden 135,- (incl. toegang zwembad en onderstaande pakket). Leden van AV Triathlon kunnen voor 100 euro meedoen!

De clinic start maandag 16 mei maar na-inschrijvers kunnen altijd aanhaken.

Lees meer over het programma, de extra’s, de begeleiding en het aanmeldformulier op Start 2 Tri cursus – Keistadtriathlon