Menu

Running Bootcamp

Running Bootcamp bij AV Triathlon: sterker worden en plezier hebben!

Running Bootcamp, dat is een combinatie van een full body workout en hardlopen.  Bij AV Triathlon zijn twee groepen Running Bootcamp actief.  De reguliere Running Bootcamp groep, waar je het hele jaar bij kunt aansluiten. Heb je al ervaring met deze discipline en wil je een stapje verder en nog sterker worden, kom dan naar de Pro-groep

Door Running Bootcamp word je sterker door de combinatie van krachttraining en hardlopen. Bij de krachtoefeningen gebruik je vooral je eigen gewicht, en daarbij zo’n beetje alles wat Birkhoven te bieden heeft: paden, bomen, zand en heuvels. Running Bootcamp is goed voor je kracht, uithoudingsvermogen en ook je loophouding. Het maakt je ook minder blessuregevoelig. Deelnemers uit eerdere groepen omschrijven de Basisgroep als ‘pittig, afwisselend, goed voor je hele lijf en vooral leuk!’ Wil je een Running Bootcamp training uitproberen, dat kan. Elke zaterdagochtend trainen we met de basisgroep van 09:00 uur tot +/-10:30u. We verzamelen op het veld voor het AVT clubhuis in Birkhoven.

Jouw Running Bootcamptrainers zijn: Dennis Hennequin, Richard Giesselbach en Boudewijn ten Haken, enthousiaste & gecertificeerde trainers, met elke training een uitdagend programma. De trainingen zijn intensief en worden niet voor niets per keer begeleid door 2 trainers. Voor wie dat wil is er persoonlijke trainingsaandacht en coaching op inzet en techniek. Zo kunnen we de training uitdagend houden. Om die reden is de omvang van de groep 15 deelnemers . Ben je enthousiast geworden, heb je nog vragen, wil je een keer meetrainen, of wil je je aanmelden, mail dan naar runningbootcamp@avtriathlon.nl.

Je kunt meedoen zonder dat je lid bent van AV Triathlon. En als je overweegt om lid te worden: als lid heb je direct en het hele jaar toegang tot alle trainingen: wandelen, hardlopen, fietsen, mtb’n en zwemmen. Dus, van harte aanbevolen en alles met één voordelig lidmaatschap. Ja, ik meld me aan als lid!