Menu

Wedstrijdinformatie

 

Inschrijven

In de wedstrijdschema’s voor de junioren en pupillen is via een link alle informatie over de wedstrijd te lezen.

Deelnemersinformatie

De deelnemers aan een wedstrijd waarbij de inschrijving via AV Triathlon is gegaan, ontvangen per email van het wedstrijdsecretariaat nadere informatie over de wedstrijd, waaronder het chronoloog, routebeschrijving, de deelnemers van AV Triathlon en de begeleiding vanuit de vereniging. De deelnemers melden zich minimaal 1 uur voor aanvang van de wedstrijd op het wedstrijdterrein bij de begeleider(s).

Deelnamekosten

Voor deelname aan de competities (A-wedstrijden) betaalt ieder jeugdlid elk jaar verplicht wedstrijdgeld dat samen met de contributie wordt geïnd. Deelname aan de clubkampioenschappen is gratis. Voor de B- en C-wedstrijden betaal je apart wedstrijdgeld. Lees hier meer over de verschillende wedstrijden in het ABC-plan.

Afmeldingen competitiewedstrijden pupillen

Als een pupil verhinderd is om deel te nemen aan een competitiewedstrijd dient hij/zij zich af te melden voor de uiterste afmelddatum bij de eigen trainer/begeleider. Ten behoeve van de  financiële administratie en de uitslagverwerking moet de afmelding ook per e-mail doorgegeven worden aan: Jantien Stoter

Afmeldingen competitiewedstrijden junioren

Als een junior zich heeft opgegeven voor de baan- of crosscompetitie maar verhinderd is om deel te nemen aan de wedstrijd dan moet hij/zij zich afmelden bij de trainer en bij het wedstrijdsecretariaat: René van der Veen

Afmeldingen overige wedstrijden

Afmelden voor overige wedstrijden gaat via het wedstrijdsecretariaat van AV Triathlon als de inschrijving via dit secretariaat is gegaan. Anders via het wedstrijdsecretariaat van de organiserende vereniging.

Kosten niet afmelden

Als een jeugdlid na aanmelding bij de organiserende vereniging alsnog aangeeft niet mee te zullen doen, bedragen de kosten voor deze afmelding het inschrijfgeld.
Als een kind op de wedstrijddag niet verschijnt en niet is afgemeld kan de organiserende vereniging aan AV Triathlon een boete opleggen. AV Triathlon brengt deze boete in rekening bij de ouders van de betreffende atleet (inning via wedstrijdsecretariaat).

Meenemen

Bij alle atletiekwedstrijden (uitgezonderd de clubkampioenschappen), is het dragen van het clubtenue (blauw singlet of top met clublogo+ blauw short of tight) verplicht, op straffe van diskwalificatie.

Verder is het handig om in de tas te stoppen: 4 veiligheidsspeldjes, krijtje, tape, eten en drinken, regenkleding, paraplu, stoeltje, boek, fototoestel en pen.