Menu

Roosters bardienst kantine

Na een pittige training kom je op adem in de kantine met koffie of thee, met een verantwoorde versnapering erbij. Dat is genieten! Dankzij de inzet van de bardienstmedewerkers en vrijwilligers is dit mogelijk. Op deze pagina vind je uitleg over de bardienst bij AV Triathlon. Elke trainingsgroep hardlopen/wandelsport levert bij toerbeurt vrijwilligers voor de bardienst. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Dinsdagavond

De groepsleden (2 personen) die bardienst hebben dienen om 19:25 uur in het clubhuis aanwezig te zijn om thee en koffie te zetten, maar ook om het openstaande clubhuis bezet/bewaakt te houden als de loopgroepen om 19:30 uur vertrokken zijn!
Op de bar of in de keuken ligt een draaiboek waarin staat beschreven wat en hoe één en ander dient te worden uitgevoerd.

De dinsdagavondtrainers wordt verzocht om dit binnen hun trainingsgroep met de lopers te regelen.

> Download het actuele Bardienstrooster voor de Dinsdagavond

Zaterdagmorgen

Een bardienst duurt van 9:30 uur tot 12 uur en houdt de volgende taken in:

  • Koffie zetten, theewater zetten, verkoop van koffie, thee, AA drank, snoep, etc.
  • Daarna opruimen, afwassen, vegen, tafels afnemen.

Het is de bedoeling dat de groepsleden (2 personen) die bardienst hebben, om 9:30 uur aanwezig zijn. Er moet namelijk van tevoren het één en ander gebeuren en om 10:00 uur komen de eerste kinderen (en dus klanten) al weer terug. Je kunt dus niet van tevoren gaan hardlopen of wandelen! Voor coördinatie en aansturing zijn er  2 vaste bardienstmedewerkers aanwezig.

De zaterdagmorgentrainers en andere regelaars wordt verzocht om dit binnen hun trainingsgroep met de lopers/wandelaars te regelen.

 > Download het actuele Bardienstrooster voor de Zaterdagochtend