Roosters bardienst kantine

Dinsdagavond

De groepsleden (2 personen) die bardienst hebben dienen om 19:25 uur in het clubhuis aanwezig te zijn om thee en koffie te zetten, maar ook om het openstaande clubhuis bezet/bewaakt te houden als de loopgroepen om 19:30 uur vertrokken zijn!
Op de bar, of in de keuken ligt een draaiboek waarin staat beschreven wat en hoe één en ander dient te worden uitgevoerd.

De dinsdagavondtrainers wordt verzocht om dit binnen hun trainingsgroep met de lopers te regelen.

 Download het Bardienstrooster voor de Dinsdagavond

Zaterdagmorgen

Een bardienst duurt van 9:30 uur tot 12 uur en houdt de volgende taken in:

  • Koffie zetten, theewater zetten, verkoop van koffie, thee, AA drank, snoep, etc.
  • Daarna opruimen, afwassen, vegen, tafels afnemen.

Het is de bedoeling dat de groepsleden (2 personen) die bardienst hebben, om 9:30 uur aanwezig zijn. Er moet namelijk van tevoren het één en ander gebeuren en om 10:00 uur komen de eerste kinderen (en dus klanten) al weer terug. Je kunt dus niet van tevoren gaan hardlopen of wandelen! Voor coördinatie en aansturing zijn er  2 vaste bardienstmedewerkers aanwezig.

De zaterdagmorgentrainers en andere regelaars wordt verzocht om dit binnen hun trainingsgroep met de lopers/wandelaars te regelen.

 Download het Bardienstrooster voor de Zaterdagochtend

 

Deel:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

LEES ONS CLUBBLAD

Lees alle clubladen >

Laatste tweets @AVTriathlon

  • Een week na zijn clubrecord 10 km is het opnieuw raak voor Jaap Stijlaart: bij de @7Hloop verbetert Jaap het clubre… http://t.co/gW0FE6IRE9
  • Zet alvast in je agenda: de data voor de Keistad Baancompetitie 2018 http://t.co/ihAIlGITjN Inschrijving open op 1 februari 2018
  • Mooie opening crossseizoen voor Jasmijn Bakker: ze wint de juniorenrace bij de Crosscup in Mol (B) voor de Belgische favoriete Justine Tinck
  • Jony Heerink, lid van @AVTriathlon en @HellasUtrecht, genomineerd als Sportvrouw Amersfoort 2017 http://t.co/UxGKvWiAHU Stemmen op Jony!

FOTO’s EN VIDEO’s