Menu

Welkom bij onze gezellige, actieve en brede sportvereniging!

Bij ons is iedereen welkom. Onze trainers zijn er voor jong en oud die te voet, met draaiende wielen of in het water fit willen worden én blijven. Elke dag van de week kun je wel iets doen, en dat in principe voor één vast bedrag. Lees verder om te ontdekken wat bij jou past. Wat is jouw volgende stap? Direct naar de kalender>

Hardlopen, wandelen, wielrennen, mountainbiken, zwemmen, running bootcamp of trailrunning. Dat zijn slechts een paar van de activiteiten die onze vereniging biedt aan volwassenen. De jeugd kan bij ons terecht voor atletiek in de breedste zin van het woord. Ook sporters met een lichamelijke beperking zijn welkom. Er zijn Frame Running groepen voor kinderen en (jong)volwassenen. Ook werken we samen met Team Para-atletiek. Samen sporten geeft plezier.

Blauw en groen gaan hand in hand
Veel sportactiviteiten vinden plaats vanuit ons clubhuis in bosgebied Birkhoven. Iedere zaterdag ziet het bos blauw – naar de clubkleur – terwijl het groen van de natuur overheerst. We zijn ons ervan bewust dat we te gast zijn in de natuur en minstens één keer per jaar gaan we ‘ploggen’. Bij het clubhuis ligt een nieuwe baanfaciliteit voor technische nummers en sprinttraining. Er zijn uitdagende bootcampvoorzieningen. Ook trainen we op de atletiekbaan in Schothorst.

Ga de uitdaging aan
Samen sporten is niet alleen gezellig, het kan je helpen je grenzen te verleggen. Daar zorgen onze ervaren trainers wel voor! Wil je meedoen aan wedstrijden? We helpen je op weg. AV Triathlon organiseert jaarlijks diverse evenementen, zoals de Baancompetitie, de Clubkampioenschappen cross, de Birkhoven Bosloop en de Fun Triathlon. Ook de Keistad Triathlon staat bij menigeen op de bucketlist. Bekijk de wedstrijdkalender.

Gratis proefperiode
Ontdek wat bij jou past door een maand lang kosteloos op proef mee te doen aan een sport van jouw keuze. Je kunt ook verschillende sporten tegelijk uitproberen. Besluit je lid te worden na de proefmaand, schrijf je dan in via de aanmeldlink. Als cadeautje krijg je van ons de AVT-bidon en een rugzakje. Heb je nog vragen? Mail aan prcommunicatie@avtriathlon.nl

Wil je meer weten, klik op een van de links hieronder. Daar vind je meer informatie over het trainingsschema (rooster), startdatum of trainingsdata, locaties, trainers en aanmelden. We kijken uit naar jouw komst!

Activiteiten- en cursuskalender

  • Hardlopen voor volwassenen

Frame Running

Hardlopen – AV Triathlon

Cursus Start Running – AV Triathlon

5 km opbouw-cursus – AV Triathlon

10 kilometer-opbouw – AV Triathlon

Trailrunning – AV Triathlon

 

  • Jeugdatletiek

Jeugdatletiek – AV Triathlon

Frame Running (RaceRunning) – AV Triathlon

  • Running bootcamp

Running Bootcamp – AV Triathlon 

Running bootcamp pro 

Vlasakkerloop
  • Wandelsport

Nordic Walking – AV Triathlon

Sportief Wandelen – AV Triathlon

zwemloop 2019
  • Triathlon

Starten met triathlon – AV Triathlon

Veel gestelde vragen – AV Triathlon

  • Zwemmen

Zwemmen – AV Triathlon

 

  • Fietsen

Wielrennen – AV Triathlon

Mountainbiken – AV Triathlon

Sportief Fietsen – AV Triathlon

 


AV Triathlon is een sportvereniging met ongeveer 1000 leden. De meesten komen uit Amersfoort, Leusden, Soest, Hoogland, Hooglanderveen, Hoevelaken, Woudenberg.