Menu

Welkom

Kom je bij ons sporten?

Het woord triathlon in de clubnaam doet vermoeden dat onze vereniging vooral is bedoeld voor de meest sportieve mensen. In het geval van Atletiekvereniging Triathlon klopt dat! Als je sportief tenminste ook uitlegt als fair. Bij deze sportclub van het jaar 2021 (Gemeentewinnaar Amersfoort) is iedereen welkom. Onze trainers zijn er voor jong en oud die te voet, met draaiende wielen of in het water fit willen worden én blijven. Elke dag van de week kun je wel iets doen, en dat voor één vast bedrag. Lees verder om te ontdekken wat bij jou past. Wat is jouw volgende stap?

Snel naar:

Hardlopen, wandelen, wielrennen, mountainbiken, zwemmen of trailrunning. Dat zijn slechts een paar van de activiteiten die onze vereniging biedt aan volwassenen. De jeugd kan bij ons terecht voor atletiek in de breedste zin van het woord. Ook sporters met een lichamelijke beperking zijn welkom. Voor de jeugd is er een Frame Running groep en voor volwassenen werken we samen met Team Para-atletiek. Samen sporten geeft plezier.

Blauw en groen gaan hand in hand
Veel sportactiviteiten vinden plaats vanuit ons clubhuis in bosgebied Birkhoven. Iedere zaterdag ziet het bos blauw – naar de clubkleur – terwijl het groen van de natuur overheerst. We zijn ons ervan bewust dat we te gast zijn in de natuur en minstens één keer per jaar gaan we ‘ploggen’. Bij het clubhuis ligt een nieuwe baanfaciliteit voor technische nummers en sprinttraining. Er zijn uitdagende bootcampvoorzieningen. Ook trainen we op de atletiekbaan in Schothorst.

Ga de uitdaging aan
Samen sporten is niet alleen gezellig, het kan je helpen je grenzen te verleggen. Daar zorgen onze ervaren trainers wel voor! Wil je meedoen aan wedstrijden? We helpen je op weg. AV Triathlon organiseert jaarlijks diverse evenementen, zoals de Baancompetitie, de Clubkampioenschappen cross, de Vlasakkerloop en de Fun Triathlon. Ook de Keistad Triathlon staat bij menigeen op de bucketlist.

Gratis proefperiode
Ontdek wat bij jou past door een maand lang kosteloos op proef mee te doen aan een sport van jouw keuze. Je kunt ook verschillende sporten tegelijk uitproberen. Besluit je lid te worden na de proefmaand, schrijf je dan in via de aanmeldlink. Als cadeautje krijg je van ons de AVT-bidon. Heb je nog vragen? Mail aan prcommunicatie@avtriathlon.nl

Wil je meer weten, klik op een van de links hieronder. Daar vind je meer informatie over het trainingsschema (rooster), locaties, trainers en aanmelden. We kijken uit naar jouw komst!

  • Loopsport

Hardlopen – AV Triathlon

Wil je beginnen met hardlopen? Dan is Start Running iets voor jou: Cursus Start Running – AV Triathlon

Trailrunning – AV Triathlon

 

  • Jeugdatletiek

Jeugdatletiek – AV Triathlon

Frame Running (RaceRunning) – AV Triathlon

  • Running bootcamp

Running Bootcamp – AV Triathlon 

Running bootcamp pro (Nienke Traint)

Vlasakkerloop
  • Wandelsport

Nordic Walking – AV Triathlon

Sportief Wandelen – AV Triathlon

zwemloop 2019
  • Triathlon

Starten met triathlon – AV Triathlon

Veel gestelde vragen – AV Triathlon

  • Zwemmen

Zwemmen – AV Triathlon

 

  • Fietsen

Wielrennen – AV Triathlon

Mountainbiken – AV Triathlon

Sportief Fietsen – AV Triathlon

 


AV Triathlon is een sportvereniging met ongeveer 1000 leden. De meesten komen uit Amersfoort, Leusden, Soest, Hoogland, Hooglanderveen, Hoevelaken, Woudenberg.