Commissie Wedstrijdevenementen

De Commissie Wedstrijdevenementen coördineert en adviseert op het gebied van kennis, organisatie en opleiding voor sportevenementen van AV Triathlon (m.u.v. de baanatletiekwedstrijden). Daarnaast bewaakt de Commissie Wedstrijdevenementen de kwaliteit en uniformiteit van de evenementen. De Commissie Wedstrijdevenementen ontwikkelt beleid omtrent weg- en crossevenementen en is het contactorgaan tussen deze evenementen en het bestuur.
Om de kwaliteit en uniformiteit van de evenementen te stimuleren, zijn hieronder de belangrijkste documenten en links naar relevante sites weergegeven.
Voor vragen en/of suggesties kan contact opgenomen worden met de Commissie Wedstrijdevenementen.

Behandeling vergunningen

Door verwarring die is ontstaan bij diverse instanties over de behandeling van vergunningen die worden aangevraagd voor AV Triathlon-evenementen is, met instemming van het bestuur, besloten de ontvangst van de besluiten te centraliseren. De commissie die het evenement organiseert verzorgt zelf de aanvragen bij gemeente of overige instanties. De gemeente stuurt de besluiten centraal naar Peter Boers die de brieven met akkoord gaat doorsturen aan de commissie.
Het is aan te bevelen Peter Boers te informeren als de aanvraag wordt ingediend zodat hij de afhandeling kan volgen en de besluiten over de vergunningaanvraag aan de juiste persoon kan toezenden. De gemeente is van deze procedure op de hoogte.

Adresgegevens:
Peter Boers
Het Rode Hert 30
3824 CE Amersfoort
behandeling.vergunningen@avtriathlon.nl
033-4557098

Deel:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

LEES ONS CLUBBLAD

Lees alle clubladen >

Laatste tweets @AVTriathlon

  • Zet alvast in je agenda: de data voor de Keistad Baancompetitie 2018 http://t.co/ihAIlGITjN Inschrijving open op 1 februari 2018
  • Mooie opening crossseizoen voor Jasmijn Bakker: ze wint de juniorenrace bij de Crosscup in Mol (B) voor de Belgische favoriete Justine Tinck
  • Jony Heerink, lid van @AVTriathlon en @HellasUtrecht, genomineerd als Sportvrouw Amersfoort 2017 http://t.co/UxGKvWiAHU Stemmen op Jony!
  • Adrie v Graafeijland bij @TCSadammarathon Nederlands kampioen marathon M65 in 3:13:07, Koos Rademaker zilver M70, Susan Hagevoort zilver V55

FOTO’s EN VIDEO’s