Fietsen

Bij onze vereniging kun je deelnemen aan wielren- en mountainbiketrainingen. Een deel van onze leden doet mee aan deze trainingen met het oog op de triatlon. Maar je kunt ook los van de triatlon meetrainen, als aanvulling op het hardlopen/zwemmen of omdat je graag wilt wielrennen en/of mountainbiken in clubverband. Daarnaast is er in het winterseizoen de tacxtraining. De tacxtraining is een mooie aanvulling op het mountainbiken en vooral houd je je wielrenconditie op peil. Zodat je in het voorjaar goed getraind aan het wegseizoen begint.

Wie op een ‘gewone’ fiets wat rustiger aan wil doen is er in het zomerhalfjaar het sportief fietsen.

Veiligheid
Veiligheid en sociaal gedrag vinden we bij AV Triathlon van groot belang, voor andere weg- en bosgebruikers maar ook voor onszelf!

Let op: bij al onze wielren- en mountainbike activiteiten is het dragen van een helm verplicht. Verder ben je verplicht een aantal persoonsgegevens aan te leveren. Ook dien je onze regels ten aanzien van veilig en sociaal fietsen te kennen. AV Triathlon heeft Wegkapiteins opgeleid die onze trainers, voorrijders en leden coachen op veilig en sociaal fietsen. Lees de pagina Veiligheid goed door voordat je met ons mee gaat fietsen.

Deelnemen aan onze fietsactiviteiten geschiedt op eigen risico.

Deel:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

LEES ONS CLUBBLAD

Lees alle clubladen >

Laatste tweets @AVTriathlon

FOTO’s EN VIDEO’s