Menu

Fietsen

Bij onze vereniging kun je deelnemen aan wielren- en mountainbiketrainingen. Een deel van onze leden doet mee aan deze trainingen met het oog op de triatlon. Maar je kunt ook los van de triatlon meetrainen, als aanvulling op het hardlopen/zwemmen of omdat je graag wil wielrennen en/of mountainbiken in clubverband.

Wie op een ‘gewone’ fiets wat rustiger aan wil doen is er in het zomerhalfjaar het sportief fietsen.

De sfeer proeven?

Wil jij een paar keer met ons meetrainen? Dat kan! We willen wel graag dat je je tevoren meldt bij één van onze coördinatoren. Die brengt je in contact met één van de trainers.

Wielrennen: Gerjan van Roekel, wielrennen@avtriathlon.nl

Mountainbiken: John Waardenburg en Gerrit van Gessel, mountainbiken@avtriathlon.nl

Sfeer proeven?

Het is geen probleem om de sfeer te proeven bij AV Triathlon. Bij het mountainbiken en wielrennen kun je meedoen als gast. Voor iedereen die op proef komt meetrainen verwachten we wel dat je onze regels ten aanzien van veiligheid hebt gelezen. We hebben het liefst dat je aan het begin van het seizoen instapt. Dus in maart bij het wielrennen en in september bij het mountainbiken!

Lid worden?

Na vier keer besluit je of je lid wordt van AV Triathlon. Je kunt per elke eerste van de maand lid worden. Een klein deel van onze fietsende leden is alleen lid voor het mountainbiken of het wielrennen. Je kunt ieder kwartaal je lidmaatschap beëindigen, mits je een maand tevoren opzegt. In de praktijk is een deel van de fietsende leden lid in het winterhalfjaar (oktober-maart) of juist het zomerhalfjaar (april-september). Meer info op onze pagina over lidmaatschap.

Veiligheid
Veiligheid en sociaal gedrag vinden we bij AV Triathlon van groot belang, voor andere weg- en bosgebruikers maar ook voor onszelf!

Let op: bij al onze wielren- en mountainbike activiteiten is het dragen van een helm verplicht en heb je verlichting bij je.  Lees de pagina Veiligheid goed door voordat je met ons meefietsen.

Deelnemen aan onze fietsactiviteiten doe je op eigen risico.