Zaterdag training

Onze MTB trainingen zijn op zaterdagochtend. We trainen in drie niveaugroepen met vaste trainers. Alle groepen starten normaal gesproken om 11 uur bij het clubhuis. Verzamelen om kwart voor 11. Tijdens bijzondere activiteiten kunnen de starttijden afwijken!

Niveau 1: ideaal voor beginners en iedereen die rustig wil fietsen. Het werken aan technische vaardigheden krijgt veel aandacht. Jeugd vanaf circa 13 jaar kan meedoen.

Niveau 2: kun je met je bike het gevarieerde terrein al redelijk de baas? En wil je in een stevig tempo je vaardigheden uitbouwen? Dan is niveau 2 geschikt voor jou. Met aandacht voor techniek en conditie.

Niveau 3: jij kunt goed uit de voeten in uitdagend terrein en maakt graag tempo? Dan is niveau 3 de uitdaging voor dit seizoen! Tot aan de kerst is aandacht voor techniek, daarna ligt het accent op conditie.

Nieuwsgierig naar je eigen niveau? Spreek een trainer aan en lees onze uitgebreide NIVEAUBEPALING MTB. Onze trainers bespreken met je je niveau. Verschil je van mening met onze trainers? Uiteindelijk bepalen de trainers welke groep het meest geschikt is voor jou.

Let op: streven is de indeling in groepen aan te houden, incidenteel kunnen de toergroepen worden samengevoegd. De mogelijkheden van het laagste niveau zijn dan bepalend voor de invulling van de training.

Er is een aparte appgroep voor de zaterdagochtend MTB training: AVT MTB Za Mo training.

Regen of gladheid: annuleren via de app

Bij veel regen of gladheid gaan de trainingen/events niet door! We annuleren trainingen/events zoveel mogelijk via onze appgroep AVT MTB Za Mo training uiterlijk een uur voor de aanvangstijd.

Trainers

Trainers mountainbiken 2017-2018: Desiree van Hooidonk (niveau 1), Jesse Westenberg (niveau 1), Gerrit van Gessel (niveau 2), John Waardenburg (niveau 2), Marc Veekamp (niveau 2), Harry Vossegat (niveau 3) en Bas Wijdeven (niveau 3). Invaltrainers zijn Frank Rutten en Sander Teeuwisse.

John Waardenburg Gerrit van Gessel Sander Teeuwisse Bas WijdevenHarry Vossegat

 

Desiree van HooidonkMarc VeekampJesse WestenbergFrank Rutten

Deel:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page