Menu

Zaterdag training MTB

Onze MTB trainingen zijn op zaterdagochtend. We trainen in twee groepen en met vaste trainers per groep. Starttijd van de trainingen is 9.30 uur. Verzamelen om 9.15 uur voor het clubhuis of andere locatie, zoals manege Nimmerdor in Den Treek. Tijdens bijzondere activiteiten kunnen de starttijden afwijken! Bij een hoge opkomst streven we ernaar groepen te splitsen op conditie en snelheid.

Groep 1 relax: ideaal voor beginners en iedereen die rustig wil fietsen. Het werken aan technische vaardigheden krijgt veel aandacht. Jeugd vanaf circa 13 jaar kan meedoen. Na de technische kern toeren we in een rustig tempo door het bos.

Groep 2 sportief: kun je met je bike het gevarieerde terrein al redelijk de baas,  wil je je technische vaardigheden uitbouwen en heb je een aardige conditie? Dan is niveau 2 sportief geschikt voor jou. Na de technische kern toeren we in een rustig tempo door het bos.

Nieuwsgierig naar je eigen niveau? Spreek een trainer aan en bespreek je niveau. Verschil je van mening met onze trainers? Uiteindelijk bepalen de trainers welke groep het meest geschikt is voor jou.

Let op: streven is de indeling in groepen aan te houden, incidenteel en bij lage opkomst kunnen de groepen worden samengevoegd. De mogelijkheden van het laagste niveau zijn dan bepalend voor de invulling van de training.

Er is een aparte appgroep voor de zaterdagochtend MTB training: AVT MTB Za Mo training.

Regen of gladheid: annuleren via de app

Bij veel regen of gladheid gaan de trainingen/events niet door! We annuleren trainingen/events zoveel mogelijk via onze appgroep AVT MTB Za Mo training uiterlijk een uur voor de aanvangstijd.

Trainers en invallers per september 2023

Vaste trainers mountainbiken:

groep 1: Martin Hogenberg, Arjen de Leeuw, Frank van der Velde, Jan Voorburg en Mark Jansen

      

groep 2: Jesse Westenberg, Milan van de Graaf, Gerrit van Gessel en John Waardenburg

Invaltrainers:

Desiree van Hooidonk en Sander Teeuwisse