Mountainbiken

In het winterseizoen trainen we op de mountainbike. We mountainbiken in de bossen van de Utrechtse heuvelrug, waar meerdere officiële mountainbikeparcoursen liggen. Vaste trainingslocatie is het Soesterhoogt en de aansluitende route naar Lage Vuursche. Ook de vernieuwde en uitgebreide routes bij Soesterberg en Zeist liggen binnen ons bereik.

Elke zaterdagochtend zijn er trainingen en wordt er op meerdere niveaus afwisselend geoefend op techniek, behendigheid, snelheid etc. Iedere groep heeft een eigen vaste trainers. Voor iedereen is een MTB vignet Utrechtse heuvelrug verplicht. Deze schaf je zelf aan en kost per jaar €7,50.

Iedere woensdagochtend in de winter wordt er getoerd op de mountainbikeroutes bij Zeist.
Verder organiseren we diverse activiteiten en  clubweekenden mountainbiken. Circa 70 leden nemen deel aan de verschillende MTB activiteiten.

Wil je met onze MTB activiteiten meedoen dan verwachten we dat je onze regels tav veiligheid kent en je daaraan houdt.

Bekijk de films van een Startclinic en een gevorderden clinic voor een impressie!

Seizoen 2017-2018mtb-modder-1.jpg

Het mountainbikeseizoen 2017-2018 loopt van eind september tot en met maart. We starten het seizoen met een startweekend MTB van 15-17 september, waarna op zaterdag 23 september de Startclinic is. Het seizoen eindigt met het MTB voorjaarsweekend van 23 tot en met 25 maart.

Alle MTB 2017-2018 activiteiten en trainingen staan overzichtelijk bij elkaar in een handig downloadbaar bestand.

Deel:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

LEES ONS CLUBBLAD

Lees alle clubladen >

Laatste tweets @AVTriathlon

  • Zet alvast in je agenda: de data voor de Keistad Baancompetitie 2018 http://t.co/ihAIlGITjN Inschrijving open op 1 februari 2018
  • Mooie opening crossseizoen voor Jasmijn Bakker: ze wint de juniorenrace bij de Crosscup in Mol (B) voor de Belgische favoriete Justine Tinck
  • Jony Heerink, lid van @AVTriathlon en @HellasUtrecht, genomineerd als Sportvrouw Amersfoort 2017 http://t.co/UxGKvWiAHU Stemmen op Jony!
  • Adrie v Graafeijland bij @TCSadammarathon Nederlands kampioen marathon M65 in 3:13:07, Koos Rademaker zilver M70, Susan Hagevoort zilver V55

FOTO’s EN VIDEO’s