Mountainbiken

In het winterseizoen trainen we op de mountainbike. We mountainbiken in de bossen van de Utrechtse heuvelrug, waar meerdere officiële mountainbikeparcoursen liggen. Vaste trainingslocatie is het Soesterhoogt en de aansluitende route naar Lage Vuursche. Ook de vernieuwde en uitgebreide trails bij Soesterberg en Zeist liggen binnen ons bereik.

Elke zaterdagochtend zijn er trainingen en wordt er op meerdere niveaus afwisselend geoefend op techniek, behendigheid, snelheid etc. Iedere groep heeft een eigen vaste trainers. Voor iedereen is een MTB vignet Utrechtse heuvelrug verplicht. Deze schaf je zelf aan en kost per jaar €7,50.

Iedere woensdagochtend in de winter wordt er getoerd op de mountainbikeroutes, meestal richting Zeist.
Verder organiseren we diverse activiteiten en  clubweekenden mountainbiken. Circa 70 leden nemen deel aan de verschillende MTB activiteiten.

Wil je met onze MTB activiteiten meedoen dan verwachten we dat je onze regels tav veiligheid kent en je daaraan houdt. Ben je benieuwd of het mountainbiken bij AV Triathlon wat voor je is? Je kunt vier keer op proef meedoen.

Bekijk de films van een Startclinic en een gevorderden clinic voor een impressie!

Seizoen 2017-2018mtb-modder-1.jpg

Het mountainbikeseizoen 2017-2018 loopt van eind september tot en met maart. We starten het seizoen met een startweekend MTB van 15-17 september, waarna op zaterdag 23 september de Startclinic is. Het seizoen eindigt met het MTB voorjaarsweekend van 23 tot en met 25 maart. Voor de liefhebbers is er op 31 maart nog een speciale clinic in het MTB Skills park in Almere.

Alle MTB 2017-2018 activiteiten en trainingen staan overzichtelijk  bij elkaar in een handig downloadbare pdf.

Bike & Bootcamp try out

Deze winter kun je meedoen aan onze Bike & Bootcamp try out. Twee trainingen met een MTB trainer en een bootcamp trainer. Een uitdagende combinatie! Download de uitgebreidere info over de try out. Aanmelden verplicht voor 10 januari 2018.

Deel:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

LEES ONS CLUBBLAD

Lees alle clubladen >

Laatste tweets @AVTriathlon

FOTO’s EN VIDEO’s