Menu

Hoe werkt de Grote Clubactie?

Op zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel is € 3.000,-. Met dit bedrag willen we onder andere trainingsmaterialen zoals horden, startblokken, pionnen en fluitraketten kopen.

Een lot kost € 3,-. Per lot gaat maar liefst € 2,40 naar onze clubkas! Bovendien maken kopers van een lot kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Wat is de bedoeling?
De bedoeling is dat onze jeugdleden loten verkopen aan wie ze maar willen. Denk bijvoorbeeld aan familie, vrienden en buren. Let op: een lot kan alleen verkocht worden aan iemand van 18 jaar of ouder.

Het verkopen van de loten kan met een eenmalige machtiging en via online verkoop.
Eenmalige machtiging: Alle jeugdleden die mee willen doen, krijgen op 16 september een bonnenboekje. Bij de verkoop van een lot vermeldt de koper zijn/haar gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Wij hebben het volledige IBAN nummer nodig. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij/zij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan de deur bevestigen.

Online verkoop: Voor de online verkoop is het nodig om een e-mailadres door te geven. Als je ook graag loten online wilt verkopen, kun je je naam en e-mailadres doorgeven via email (We vragen dit van jullie zelf omdat wij niet zomaar de e-mailadressen van de leden door willen geven zonder hun toestemming). Je ontvangt van ons een e-mail met daarin een link naar onze online verkooppagina. De verkochte loten worden zo ook op jouw naam geregistreerd. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Superlot
Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten kopen via een eenmalige machtiging. De Grote Clubactie incasseert de € 150,- bij de koper en de 50 lotnummers staan op het bankafschrift. Ieder verkocht Superlot geeft ook nog eens kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-! Ken je iemand die een Superlot wil? Stuur ons dan een email, wij zorgen dan dat het lot jouw kant op komt.

Meer informatie over het Superlot vind je hier.

Verkoopboekje inleveren
Vanaf 16 september kan je loten verkopen. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij Caitlin van Gessel. Doe dit vóór 29 oktober. Zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt.

Prijzen voor lotenverkopers
Per team gaan wij kijken hoeveel loten er verkocht worden. Hebben bijvoorbeeld de C-pupillen samen de meeste loten verkocht dat krijgt dat hele team een leuke verrassing.

Als individu kan je meedoen aan de kids-verkoopwedstrijd. Je maakt dan kans op geweldige prijzen, zoals een PlayStation 4. Ook ontvangt iedereen die 20 loten of meer verkoopt van de grote clubactie korting op een entreekaart voor een dagje uit en € 10,- shoptegoed bij Sportboxx.com. Kijk voor meer informatie op kids.clubactie.nl.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten! Heb je nog vragen spreek dan iemand van ons aan of stuur een e-mail naar het team van de grote Clubactie.

Het Grote Clubactie Team
Caitlin van Gessel, Ben Hermsen, Petra Donders, Anneke Kocks, Tjitske Hollestelle, Riette Dekkers en Kim Teunissen