Menu

Hoe werkt de Grote Clubactie?

Op zaterdag 18 september 2021 start de Grote Clubactie. De pupillen van AVT zullen dit jaar loten gaan verkopen. Per verkocht lot gaat 80% naar one vereniging.

Naast de enkelvoudige loten is het ook mogelijk een Superlot te kopen (Een Superlot komt overeen met 50 loten)

In het verleden zijn trainingsmiddelen van de opbrengst aangeschaft. Maar ook een voetbaltafel.

Het thema in 2021 is ‘rond het clubhuis en tijdens wedstrijden’ Enkele leuke ideeën hebben we al. Maar heb je suggesties? Mail die dan naar jeugdactiviteiten@avtriathlon.nl

Een lot kost € 3,-. Per lot gaat maar liefst € 2,40 naar onze clubkas! Bovendien maken kopers van een lot kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Wat is de bedoeling?
De bedoeling is dat onze pupillen loten verkopen aan wie ze maar willen. Denk bijvoorbeeld aan familie, vrienden en buren. Let op: een lot kan alleen verkocht worden aan iemand van 18 jaar of ouder.

Het verkopen van de loten kan met een eenmalige machtiging.
Eenmalige machtiging: Alle pupillen die mee willen doen, krijgen op 18 september een bonnenboekje. Bij de verkoop van een lot vermeldt de koper zijn/haar gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Wij hebben het volledige IBAN nummer nodig. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij/zij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan de deur bevestigen.

Superlot
Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten kopen via een eenmalige machtiging. De Grote Clubactie incasseert de € 150,- bij de koper en de 50 lotnummers staan op het bankafschrift. Ieder verkocht Superlot geeft ook nog eens kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-! Ken je iemand die een Superlot wil? Stuur ons dan een email, wij zorgen dan dat het lot jouw kant op komt.

Meer informatie over het Superlot vind je hier.