Running Bootcamp, dat is: een combinatie van een full body workout en hardlopen. Kennis maken met (Running) Bootcamp bij AVT? DAT KAN, train dan eens mee met de Running Bootcampgroep.

Jouw Running Bootcamptrainers zijn: Dennis Hennequin, Richard Giesselbach en Boudewijn ten Haken, enthousiaste & gecertificeerde trainers, met elke training een uitdagend programma.

Running Bootcamp, dat is: sterker worden door de combinatie van krachttraining en hardlopen. Bij de krachtoefeningen gebruik je vooral je eigen gewicht, en daarbij zo’n beetje alles wat Birkhoven te bieden heeft: paden, bomen, zand en heuvels. Running Bootcamp is goed voor je kracht, uithoudingsvermogen en ook je loophouding. Het maakt je ook minder blessuregevoelig. Deelnemers uit eerdere groepen omschrijven Running Bootcamp basis als ‘pittig, afwisselend, goed voor je hele lijf en vooral leuk!’

Ben je nieuwsgierig en wil je een Running Bootcamp training uitproberen, dat kan. Elke zaterdagochtend trainen we met de groep van 09:00 uur tot +/-10:30u. We verzamelen op het veld voor het AVT clubhuis in Birkhoven.

De trainingen zijn intensief en worden niet voor niets begeleid door 2 trainers. Voor wie dat wil is er persoonlijke traininingsaandacht en coaching op inzet en techniek. Zo kunnen we de training voor beginners en gevorderde bootcampers uitdagend houden. Om die reden houden we het in de groep op zo’n 15 deelnemers. Ben je enthousiast geworden, heb je nog vragen, wil je een keer meetrainen, of wil je je aanmelden? Laat het ons weten. Je kunt ons contacten via avtrunningbootcamp@gmail.com

En als je overweegt om lid te worden van AVT, goed om te weten: als lid van AVT heb je direct en het hele jaar toegang tot alle trainingen: hardlopen, fietsen, mtb’n en zwemmen. Dus, van harte aanbevolen en alles met één voordelig lidmaatschap! Ja, ik meld me aan als lid!