Doe jij weer mee aan de Vlasakkerloop op zondag 28 november?

Met verschillende onderdelen in het programma is de Vlasakkerloop een breed sportevenement voor crossers en prestatielopers, voor hardlopers en wandelaars, voor jong en oud, voor valide en minder valide deelnemers. We zijn er trots op om sinds 2018 als eerste in Nederland ook een FrameRunningCross (voorheen RaceRunning geheten) in ons programma te hebben opgenomen. Speciaal voor atleten met een beperking, die met een running frame met veel plezier kunnen sporten.

Inschrijven

De Vlasakkerloop vindt plaats vanaf AV Triathlon met de start en finish vanaf het eigen clubhuis. AV Triathlon ligt aan de rand van mooie bos-, heide en zandgebieden en direct grenzend aan bos Birkhoven en het mooie natuurgebied de Korte Duinen.

Het programma van de Vlasakkerloop:

08:30 – 10:15 uur:   10, 15 en 20 km wandelen
10:45 uur:                  2 km KidsRun 9 t/m 12 jaar
11:10 uur:                  1 km KidsRun t/m 8 jaar
11:25 uur:                  500m en 1km FrameRunningCross
12:00 uur:                 10km Cross
12:10 uur:                  5km Cross
14:00 uur:                 10 Engelse Mijlen (16,09km) prestatieloop

Ga voor meer informatie naar de website of mail naar info@vlasakkerloop.nl

Helpen als parcourspost?

Dit evenement is mogelijk dankzij de belangeloze inzet van enthousiaste vrijwilligers. Vind je het leuk om een sportieve bijdrage te leveren en volop de sfeer te beleven van de Vlasakkerloop? Doe dan mee als parcourspost op één van de afstanden. Je kunt je aanmelden via info@vlasakkerloop.nl