De ene na de andere wedstrijd staat op de hardloopkalender. De ene is ‘zoals gewoonlijk’ in september (Berlijn) of oktober (Kustmarathon en Marathon Amsterdam), andere zijn uitgesteld (Marathon Amersfoort en Rotterdam). Onze leden hebben de smaak te pakken, er wordt volop meegedaan. Eindelijk kan het weer, na anderhalf jaar van corona-luwte! Op deze pagina een impressie van alle prestaties.

Heb je foto’s of prestaties die hier thuis horen? Mail ze naar prcommunicatie@avtriathlon.nl 

Marathon Berlijn 26 september

Een goed getrainde groep atleten van AV Triathlon liep een prachtige stadsmarathon met o.a. Chi Shing Chang (M45) die in 3:12 is gefinisht en Rob Kemmeren (M55) in 3:59. Sehr gut geschafft!

Kustmarathon 2 oktober

‘De Zwaarste van Nederland’ wordt -ie genoemd, de Kustmarathon van Burgh-Haamstede naar Zoutelande. Bij een select aantal lopers is dit een geliefde najaarsmarathon. Bernard van den Berg en Louw Huijgen uit Leusden wisten de elementen te trotseren en noteerden mooie tijden (3:46 en 4:15 uur).

Amsterdam 17 oktober

Koos Rademaker (foto) deed mee in Amsterdam en werd derde op het NK Marathon in de leeftijdscategorie 75-80 in 3:51:51. Ook Wim van Ravenhorst deed mee aan dit NK. Ook voor hem was er brons, in de categorie 70-75 jaar met 3:49:10.

Gefeliciteerd, Koos en Wim!

Amersfoort 17 oktober

     

Op alle afstanden en in alle leeftijdsgroepen zagen we bij de 10e Marathon Amersfoort leden van AVT meedoen, van kidsrun tot framerunning en van 5 km tot hele marathon. De uitslagen zijn te vinden op MYLAPS Sporthive Event Results

Rotterdam 24 oktober

Voor de 40e keer werd de Marathon Rotterdam gehouden en een grote groep leden van AV Triathlon deed mee. Samen met lopers van Altis en Pijnenburg is er sinds eind juli getraind om deze klassieker uit te lopen. Veel blije gezichten, vooraf en na afloop! Op 9 januari start het volgende marathon-voorbereidingstraject.

 

Iedereen gefeliciteerd met de behaalde resultaten. We wensen iedereen nog een sportieve en gezonde Wedstrijd-Herfst.

Tip: wil je gaan trainen voor een geweldige halve marathon? Doe mee met de voorbereiding voor de Halve van Egmond! Lees meer