Op zondag samen trainen voor de Halve Marathon van Egmond. En dan met een bus vol hardlopers op 9 januari 2022 op pad gaan voor een reuzeleuke en sportieve dag! Zie je dat wel zitten? Doe dan mee aan de duurlooptraining vanaf zondag 17 oktober 2021.

Zondag 9 januari 2022, de dag van de Halve van Egmond, gaan we met een touringcar vanaf parkeerplaats Birkhoven naar Egmond. Egmond is die dag voor alle verkeer afgesloten, behalve voor ons – dus we worden vlakbij de kleedruimtes/startlocatie afgezet en opgehaald.

Vanaf zondag 17 oktober gaan we elke zondagmorgen om 9.00 uur gezamenlijk trainen met duurlopen volgens een verantwoord schema vanuit het clubhuis van AV Triathlon, zodat je in januari klaar bent om die stoere halve van Egmond aan te gaan. Uiteraard zijn de trainingen geheel vrijblijvend en train je doordeweeks je eigen programma.

En wie kunnen er meedoen? Alle leden van AV Triathlon, Altis en Pijnenburg maar je moet wel minimaal een wedstrijd en/of duurloop van 10 km kunnen volbrengen. Op de eerste training bedraagt de afstand 10 km en daarna bouwen we rustig op. Optimistisch als we zijn: we gaan er vanuit dat we weer met een bus vol enthousiaste en afgetrainde lopers Egmond gaan veroveren. Ook niet-leden van deze verenigingen kunnen meedoen, zij betalen € 40,00 voor de trainingen. Wil je niet meetrainen maar wel mee met de bus. Ook dat kan natuurlijk.

Voor de busreis vragen we van alle passagiers een kleine vergoeding, da’s een beetje afhankelijk van hoeveel lopers er mee gaan, reken op € 5 – € 10. Je moet je zelf inschrijven voor het evenement ‘de Halve van Egmond’, wij regelen het vervoer en de trainingen.

De inschrijving voor de halve van Egmond is inmiddels geopend: http://www.nnegmondhalvemarathon.nl/.
Wacht niet te lang, want er is vast veel belangstelling voor.

Wil je mee met de bus en/of meedoen met de zondagse trainingen? Meld je dan aan  door een email te sturen naar:  egmond@avtriathlon.nl

Met sportieve groet,

De organisatie:
René van der Haar
Bastiaan Grimm
Ruud van den Eshof
(AV Triathlon)