Wie wil kennismaken met Nordic Walking kan in oktober en november beginnen met een  basiscursus bij AV Triathlon. De gediplomeerde Nordic Walking trainers geven vier lessen vanaf eind oktober, waarbij er veel aandacht is voor de techniek.

Nordic Walking is een heel actieve, sportieve manier van lopen met hulp van stokken (zogeheten poles). Qua intensiteit ligt het tussen hardlopen en wandelen in. Je maakt gebruik van bijna alle spieren in je lichaam. Bij toepassing van de juiste techniek is het niet extra belastend. Trainers van AV Triathlon besteden bij Nordic Walking veel aandacht aan de techniek, maar ook aan het materiaal, de outfit en de oefeningen.

Lesstokken zijn beschikbaar

De basiscursus Nordic Walking begint op zaterdag 28 oktober en loopt door op 4, 11 en 18 november 2023. Ben je lid van A.V.Triathlon dan is de cursus gratis. Van niet leden vragen we een bijdrage van € 25,00. Er zijn lesstokken beschikbaar.

Meer informatie via mailen naar: flipdeleeuw@gmail.com

Meer informatie over trainingen Nordic Walking op de woensdag en zaterdagochtend is te vinden op de site van AV Triathlon.