AV Triathlon heeft sindskort een heuse kledingcommissie die zich bezighoudt met de clubshirts. Rafael, Marijke Louise (chef hoody’s), Debbie, Sven en Mark, op bovenstaande van links naar rechts stellen zich voor en leggen graag uit wat de kledingcommissie nog meer doet.

Wat doen wij zoal? Natuurlijk de kleding leveren. En dat is best wel veel. De meeste mensen kennen natuurlijk de befaamde blauwe hoody’s, zowel voor jong als voor oud.

Heb je die nog niet, er is weer een nieuwe bestelronde in april. Maar er is veel meer gave kleding. Met Craft hebben we een prachtig kledingmerk gevonden voor ons mooie koningsblauwe wedstrijdshirt. Die prachtig shirtjes zie je steeds meer. Maar dat is nog niet genoeg, we streven naar veel meer blauw. Dus, bij een volgende bestelronde, schaf zo’n mooi shirtje aan. Super leuk om in een wedstrijd in het blauw te lopen. Natuurlijk zijn de shirtjes voorzien van het mooie nieuwe logo.

Logo
Wij hebben ook de kleding voor de trainers opgepakt. Aangezien er wat achterstand was, zijn we die aan het inlopen. We zijn een duurzame vereniging, dus in de komende tijd zal er een combinatie te zien zijn van trainers, die nog het oude logo op de kleding dragen, maar ook steeds meer trainers die kleding dragen met het nieuwe logo.

Sinds vorig jaar hebben we voor de triatlontak een nieuwe kledinglijn, ook daar zorgen wij voor. Deze lijn bestaat uit een trisuit (deze is nodig voor de competitiewedstrijden), fietskleding en een loopshirt. Onze Amersfoortse roots komt heel mooi terug in de trisuit en wielrenbroek. Denk je, dat is gaaf die wil ik ook. Even geduld, hiervoor is de bestelronde net gesloten. Begin volgend jaar kan je hier weer volop voor bestellen.

Koningsblauw shirt
Hoe kom ik aan zo’n mooi koningsblauw shirt?
Een paar keer per jaar is het mogelijk om deze te bestellen, dus houd vooral de website in de gaten.

Vragen of suggesties? 
Als je denkt, dit mis ik echt, dit moeten we nog hebben of je hebt een vraag: mail ons vooral. Wij zijn zeer benieuwd.
kleding@avtriathlon.nl