De proef voor een gezamenlijk gebruik van ons clubhuis door AV Triathlon en Altis is geëindigd op zaterdag 24 december. We hebben dan ruim twee maanden met een vijftal hardloopgroepen en twee wandelgroepen van Altis samen het AV Triathlon clubhuis gebruik als start & finish plek.

Zoals bij een proef hoort hebben we in de afgelopen weken onze leden, trainers en barmedewerkers gevraagd naar hun ervaringen. Ook Altis deed zo’n evaluatie met hun groepen. Het resultaat: zoveel (extra) mensen in het clubgebouw gaf velen toch een gevoel van ‘te druk’, ‘te lawaaierig’ (akoestiek) en niet voldoende geventileerd (zeker een nadeel in de koude periode). Hierdoor werd het na-tafelen na de training, ondanks de gezelligheid, de lekkere koffie, de appels, etc toch minder leuk en gingen mensen eerder weg. Daarom heeft Altis besloten om met de 5 hardloopgroepen vanaf januari weer vanaf hun vorige locatie, de Bokkeduinen, te starten en finishen.

We hebben dankzij de proef een hoop geleerd en we blijven de samenwerking opzoeken, want van beide kanten gaven de leden aan dat ze het ook leuk hebben gevonden om elkaar zo tegen te komen.  Zaterdag 24 december hebben we elkaar getrakteerd. Wij van AV Triathlon zorgden voor de koffie & thee, Altis zorgde voor een lekkere kersttraktatie voor bij de koffie.

Het bestuur van AVT zal alle tips en verbeterpunten uit de evaluatie meenemen richting een toekomstplan met gebruikmaking van de tips over onderwerpen als akoestiek, ventilatie, spreiding groepen, inrichting kantine, inrichting clubgebouw, gemeenschappelijk gebruik accommodaties, samenwerking etc. Iedereen bedankt voor alle constructieve feedback en input.

Lees over het waarom van de proef in het nieuwsbericht van 2 november De proef loopt! – AV Triathlon en 30 september Proef gezamenlijk gebruik clubhuis AVT op zaterdag – AV Triathlon.

Namens het bestuur, Matt Schillings