AV Triathlon kreeg een bijzonder verzoek van is Luc Sarneel, radio DJ bij 3FM. Hij organiseert een Night Run tijdens 3FM Serious Request, Het Glazen Huis. Zelf is hij een enthousiast hardloper en heeft dit jaar voor het eerst de Dam tot Dam loop gelopen. Hieronder lees je het plan van Luc:

“Het lijkt mij erg leuk om lopend voor 3FM in actie te komen. In de nachten is het rond het Glazen Huis rustiger dan overdag, er zal minder publiek staan en er zal dus meer ruimte zijn voor activiteiten. Daarom heb ik een parcours laten uitzetten om het Glazen Huis heen (rondje van 700 meter). Daar kunnen we een uur lang hardlopen, tussen 01.00 uur en 02.00 uur, in de nacht van 20 op 21 december. Ik ben op zoek naar ongeveer vijftig mensen die samen met mij mee willen rennen. Het lijkt mij dan extra gaaf als iedere loper goed zichtbaar is door middel van lampjes, lichtjes, reflecterende hesjes etc. Op dit moment ben ik aan het regelen dat we allemaal een aantal groene (de kleur van 3FM) glowsticks krijgen die we om onze armen of benen kunnen binden maar als er lopers zijn die zelf nog lampjes of lichtjes hebben liggen mogen die altijd meegenomen worden, alsof we een stroom van licht zijn. Iedereen die meeloopt mag een bedrag naar keuze doneren aan 3FM Serious Request. Alle kleine beetjes helpen en laten we hopen op een mooi bedrag en op een nog mooiere Night Run!”

Opgeven hoeft op zich niet maar het is wel handig om een indicatie te hebben. Dus stuur een mailtje naar prcommunicatie@avtriathlon.nl als je mee komt lopen. Doe je mee? Neem gerust vrienden en kennissen mee!