Op vrijdag 14 januari 2022 was er goed nieuws voor de sporters: er mag weer volop gesport worden. Er zijn nog steeds randvoorwaarden, maar de balans is weer positief, immers er mag meer wél dan niet!

Concreet zijn de plannen voor AV Triathlon als volgt:

  1. De groepstrainingen bij het hardlopen voor 18+ gaan weer starten met ingang van zondag 16 januari;
  2. De groepstrainingen bij de wandelsport gaan weer starten met ingang van maandag 17 januari;
  3. Over het opstarten van de groepstrainingen bij het mountainbiken volgt binnenkort bericht.

Vanaf zondag 16 januari is het clubhuis weer open en kunnen de kleedkamers, toiletten en douches gebruikt worden; het zitgedeelte is voorlopig nog dicht (corona-maatregel); we hanteren wel toegangscontrole met CTB check.

Vanwege de korte termijn is zaterdag 15 januari een overgangsdag. Er zal voor 18+ nog niet in groepen getraind worden. Er is wel een trainingsroute uitgezet die zelfstandig gelopen kan worden (zie berichten in groepsapp). Na afloop is er gratis koffie & thee ‘to go’ aan de terraskant van het clubhuis. Het clubhuis zal nog dicht zijn maar er kan wel gebruik gemaakt worden van de kapstokken en het toilet in de hal. Bekijk hier het verslag/foto’s van deze zaterdag>

Wat betreft de nieuwe hardloopcursussen: de trailrun clinic start op 15 januari, Start Running en 5 km opbouw starten op 22 januari.

Voor de details adviseren we iedereen om de berichtgeving van de trainers in de specifieke groepsapps in de gaten te houden.

Prachtig dat we alle activiteiten weer kunnen opstarten en de conditie weer ‘opgepoetst’ kan worden. We wensen onze leden heel veel sportplezier.

 

Lex Borghans, namens het AVT-coronateam