We hebben net ‘Egmond’ achter de rug. Heb je de smaak te pakken? Of wil je sowieso een halve marathon lopen dit jaar? Goed nieuws: Je kunt nog instromen in de trainingsgroep van Altis. Het doel is het uitlopen van de Halve Marathon in Amersfoort, die op 11 juni plaatsvindt. De eerste training is op 5 februari.

Programma
Het programma omvat 16 zondagen waarbij een trainingsschema met een duidelijke opbouw gehanteerd wordt. We beginnen om 9.00u bij het clubhuis van Altis (Atletiekbaan Schothorst)met de warming-up gevolgd door de betreffende duurloop volgens het trainingsschema. Tijdens de duurloop loopt iedere deelnemer op zijn eigen niveau, waarbij ervoor gezorgd wordt dat niemand alleen loopt! En uiteraard wordt aan het einde van de training een cooling-down gedaan. Hierna volgt in het clubhuis een gezellig samenzijn met koffie/koek, en heb je de gelegenheid ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen met betrekking tot de training.
Iedere deelnemer ontvangt het trainingsschema. Bovendien krijg je voorafgaand aan iedere training een e-mail met de route en de omvang van die training.

Leden van de atletiekverenigingen Altis, Pijnenburg en Triathlon kunnen gratis aan dit programma deelnemen. Je moet wel 10 km achter elkaar in 70 minuten kunnen lopen.

Als je belangstelling hebt kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar halvemarathontraining@altis.nl onder vermelding van:
1. Naam
2. 06 nummer (i.v.m. aanmaken app-groep)
3. Of je lid bent van een genoemde vereniging.
Graag aanmelden vóór 30 januari 2023.

Voor verdere informatie zie LSD / Halve Maraton training · Atletiekvereniging Altis

Wil je meer weten over deze halve marathon en/of je alvast inschrijven, kijk dan op Home – Marathon Amersfoort