Zondag 26 september hebben de twee damesteams van AV Triathlon hun competitieseizoen van 2021 afgesloten. De wedstrijd vond plaats op het universiteitsterrein in Enschede.

De damesteams hadden beide een team-time-trial op het programma staan. De teams moesten hierbij als team gezamenlijk 475 m zwemmen, 19 km fietsen en 4,8km lopen. De tijd van het derde lid van het team was bepalend voor de einduitslag. Zaak was dus om elkaar zo goed mogelijk elkaar door de wedstrijd heen te helpen en gebruik te maken van elkaars krachten. Deze keer een echte teamklus dus, in plaats van een individuele wedstrijd. En dat hebben onze dames heel goed gedaan.
Het AVT-herenteam was vandaag niet gestart door een ouderwets griep geval.

Dit jaar was een aangepaste competitie. Er kon niet gepromoveerd of gedegradeerd worden. Volgend jaar zullen de heren wederom in de 4e en de 2e divisie starten. De dames starten in de 3e en 2e divisie.

Maak jij de stap naar triathlon?

Heb je zin om volgend jaar onderdeel te zijn van een van de teams? Laat het weten! Bel met Robert van de Kieft (0651191039), hij vertelt je er graag meer over.