AV Triathlon organiseert op zondag 24 maart een nieuwe loop: de HeuvelrugRun.

De HeuvelrugRun is een wedstrijd voor recreatieve én voor wedstrijdlopers in de vorm van een estafette, in zelf samen te stellen mixed teams over een afstand van respectievelijk 40 of 60 km.

Hoeveel kilometer je rent of meefietst is afhankelijk van de grootte van het team, en bepaal je in onderling overleg.

De start en finish is bij het clubhuis van AVT. De start van de lopers die 60 km willen afleggen, is tussen 9.00 uur en 9.30 uur en de start van de 40 km-lopers is tussen 10.00 uur en 10.30 uur. Elk team geeft vantevoren een schatting van hoe lang ze verwacht over de afstand te doen. De minst snelle teams starten als eerste.

Parkoers

Het parkoers van de HeuvelrugRun is grotendeels hetzelfde als dat van de voormalige Heuvelrugestafette, die in 2019 voor het laatst plaatsvond vanwege corona. Het is een uitdagend parkoers door het groene heuvelachtige hart van Utrecht, centraal in Nederland. Door veel bos en met leuke, soms pittige heuvels. Per team is er één loper op het parkoers, de overige teamleden fietsen mee.

Gratis

De deelname is gratis. Vrienden of bekenden, die geen lid zijn van AV Triathlon mogen ook meedoen. In elk team moet minimaal één lid van AV Triathlon zitten. Na afloop is er in het clubgebouw een gezellig drankje met een nootje. Je mag ook zelf wat meenemen.

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 maart, per -mail: heuvelrugrun@avtriathlon.nl  Vermeld daarbij:
– je teamnaam + de naam van je vereniging
– de gekozen afstand (40 of 60 km)
– wedstrijdklasse of recreatieve klasse
– naam + 06 nummer van de teamcaptain.

Na je aanmelding krijg je een bevestiging.