Zondag 14 januari 2024, de dag van de NN Egmond Halve Marathon, gaan we met een touringcar vanaf parkeerplaats Birkhoven naar Egmond. Egmond is die dag voor alle verkeer afgesloten, behalve voor ons, want we worden zo dicht mogelijk bij de kleedruimtes/startlocatie afgezet én opgehaald.

Op zondag 22 oktober starten we met de 12 wekelijkse gezamenlijke duurlopen volgens een verantwoord en beproefd schema vanuit het clubhuis van AV Triathlon, zodat je in januari klaar bent om die stoere halve van Egmond aan te gaan. Er zijn twee groepen: een met een gemiddelde snelheid rond 9-9,5 km per uur en een snellere groep van rond 10,5 km per uur. Uiteraard zijn de trainingen geheel vrijblijvend en train je doordeweeks je eigen programma. Op zondag 31 december staat de Sylvestercross op het programma als training, da’s een goede generale repetitie voor Egmond vanwege het genadeloze zand.

Wie kunnen er meedoen met de (gratis) trainingen en met de bus mee naar Egmond?
Alle leden van AV Triathlon, Altis, BAV, AV Nijkerk en AV Pijnenburg,  maar voor de trainingen geldt dat je op de eerste zondag dat we starten minimaal een duurloop van 10 km aankan.
Voor de busreis vragen we een kleine vergoeding, dat is een beetje afhankelijk van hoeveel lopers er mee gaan, maar reken op €5 tot  €10.

Je moet jezelf inschrijven voor het evenement NN Egmond Halve Marathon, wij regelen alleen het vervoer en de trainingen. Niet-leden mogen overigens ook meedoen maar zij betalen dan €45 voor de zondagmorgen duurlopen en de bijdrage voor de bus.

De inschrijving voor de halve van Egmond is inmiddels geopend:
https://www.nnegmondhalvemarathon.nl
Wil je mee met de bus en/of meedoen met de zondagse trainingen? Meld je dan aan door
een email te sturen naar:  egmond@avtriathlon.nl met vermelding van je naam, lid van welke vereniging, of je de training wilt volgen en of je mee wilt met de bus.
De organisatie:  AV Triathlon (René van der Haar, Theo Hendriksen en Ruud van den Eshof)