Eind augustus organiseert AV Triathlon weer de Keistad Triathlon. Voor zaterdag 31 augustus en zondag 1 september hebben we tientallen vrijwilligers nodig om de leukste stadstriathlon van Nederland mogelijk te maken.  Zonder vrijwilligers geen wedstrijd/evenement!

Foto Niek Verwoerd

Voor de 8e Keistad Triathlon Amersfoort zijn wij op zoek naar meer dan 150 vrijwilligers. Er is een groot aantal taken te vervullen, altijd in de binnenstad. Zo kun je helpen met inname en uitgifte van kleding van de deelnemers, zwemmers assisteren op het moment dat ze het water uit komen, toezicht houden op de wisselzone, het fietsparcours vrijhouden van verkeer, lopers voorzien van drinken, helpen met de op- of afbouw en nog veel meer.

Wij bieden iedere vrijwilliger een unieke ervaring, een lunchpakket, een kleine attentie, een verzekering op de wedstrijddag en eeuwige roem.

Foto Niek Verwoerd

Zonder vrijwilligers geen stadstriathlon

We hebben jou hard nodig, want zonder vrijwilligers is het organiseren van deze stadstriathlon niet mogelijk. Dus als je je niet inschrijft om zelf mee te doen met de triathlon, help ons dan als vrijwilliger mee op de dag van het evenement.

Wil je helpen op de dag van het evenement en er samen met de andere vrijwilligers, het publiek en de sporters een onvergetelijke dag van maken?

Stuur ons dan een mail naar vrijwilligers@keistadtriathlon.nl  Op de site https://keistadtriathlon.nl/vrijwilligers  staat een formulier dat je in kunt vullen.

Keistad Triathlon 2023 Foto Niek Verwoerd

Keistad Triathlon 2023 Foto Niek Verwoerd