Gelukkig zijn er weer wedstrijden mogelijk! Dus gaan we komend voorjaar weer van start met de Keistad Baancompetitie. Vorig jaar won Nathan Houwaard, junior van AV Triathlon, de kei voor de winst in het eindklassement. Wie gaat er dit jaar met de kei vandoor bij de 31ste editie?

De Keistad Baancompetitie speelt zich doorgaans af in de periode tussen half maart en eind mei. Maar om organisatorische redenen ronden we de competitie nu al vóór de meivakantie af. Wel zijn er gewoon 5 afstanden: Naast de 4 ‘traditionele’ afstanden, 5000, 3000, 1500 en 800 meter, is er dit jaar de 2000 meter als bijzondere afstand.

De Keistad Baancompetitie is een in Nederland unieke competitie. Over 5 afstanden wordt er één eindklassement gemaakt met correcties voor geslacht en leeftijd. Iedereen kan meedoen, iedereen loopt tegen elkaar in gemengde series die op tijd zijn ingedeeld.

Omdat de Atletiekunie sinds kort streng controleert of deelnemers een wedstrijdlicentie hebben, kom je er vanaf dit jaar niet meer onderuit: wil je meedoen maar heb je nog geen wedstrijdlicentie, regel het dan bijtijds via de ledenadministratie.

De inschrijving gaat open op zaterdag 13 februari om 18:00 uur. Er is slechts een beperkt aantal startplaatsen. Dus wil je zeker zijn van een plekje: schrijf je snel in.

Bekijk hier alle informatie over de 31ste Keistad Baancompetitie.