Voor alle lopers van Altis, AV Pijnenburg en AV Triathlon. Samen trainen en met de bus naar de halve van Egmond op 8 januari 2023!

12 keer samen trainen op zondagmorgen voor de halve Marathon van Egmond…en dan met een bus vol hardlopers op zondag 8 januari 2023 naar Egmond.

Zondag 8 januari 2023, de dag van de halve van Egmond, gaan we met een touringcar vanaf parkeerplaats Birkhoven naar Egmond. Egmond is die dag voor alle verkeer afgesloten, behalve voor ons want we worden dichtbij de kleedruimtes/startlocatie afgezet en opgehaald.

Vanaf zondag 16 oktober doen we op zondagmorgen om 9.00 uur een gezamenlijke duurloop volgens een verantwoord schema vanuit het clubhuis van AV Triathlon, zodat je in januari klaar bent om die stoere halve van Egmond aan te gaan. Uiteraard zijn de trainingen geheel vrijblijvend en train je doordeweeks je eigen programma. Op zaterdag 31 december staat de Sylvestercross op het programma, da’s een goede generale repetitie voor Egmond vanwege het zand maar sowieso een prachtig evenement om aan deel te nemen.

En wie kunnen er mee? Alle leden van AV Triathlon, Altis en Pijnenburg maar je moet wel minimaal een duurloop van 10 km kunnen volbrengen. Op de eerste training bedraagt de afstand 10 km en daarna bouwen we rustig op. Uiteraard is deelname aan de trainingen voor leden van de clubs gratis.

Voor de busreis vragen we een kleine vergoeding, da’s een beetje afhankelijk van hoeveel lopers er mee gaan maar reken op € 5 tot  € 10. Je moet je zelf inschrijven voor het evenement de Halve van Egmond, wij regelen het vervoer en de trainingen. Niet-leden mogen overigens ook meedoen maar zij betalen dan € 45 voor de zondagmorgen duurlopen èn de bijdrage voor de bus.

Je moet je zelf inschrijven voor de halve van Egmond. Deze is inmiddels open: https://www.nnegmondhalvemarathon.nl

Wil je mee met de bus en/of meedoen met de zondagse trainingen? Meld je dan aan (bij voorkeur voor 8 oktober) door een email te sturen naar:  egmond@avtriathlon.nl

De organisatie: AV Triathlon
René van der Haar, Theo Hendriksen en Ruud van den Eshof