Barmedewerker worden bij AV Triathlon: alleen voor betrokken, sociale aanpakkers!

Ben jij zo iemand die de handen uit de mouwen kan steken? Ben je gastvrij en maak je het graag gezellig? Dan ben jij geknipt voor de rol van barmedewerker!

Het team van barmedewerkers van AV Triathlon vervult een onmisbare rol in het verenigingsleven. Ze zorgen er elke zaterdag voor dat alles op rolletjes loopt in het clubhuis. De koffie en thee staan op tijd klaar, er is limonade voor de jeugd, en als er wat geregeld moet worden, bieden zij de helpende hand. De barmedewerkers zorgen dat de afwas wordt weggewerkt (spoelmachine aanwezig) en dat de gebruikte spullen worden opgeruimd.

Kom jij het team versterken? Er is plek voor nieuwe barmedewerkers. Eén keer in de drie maanden sta je ingeroosterd, samen met een andere vrijwilliger. Jullie vormen dan de vaste ploeg en krijgen achter de bar hulp van twee leden van een loop- of wandelgroep. Je bent in totaal 3 tot 3,5 uur bezig. Uiteraard is dan voor jou de koffie of thee met koek gratis. Wat het je verder oplevert? Veel leuke contacten, een kijkje achter de schermen, een gratis reanimatiecursus en een jaarlijkse attentie.

Heb je interesse? Meld je aan bij Martha Meijer, e-mail martha53@live.nl of bel 06-52350060. Zij beantwoordt al je vragen en je kunt met haar afspreken om een keer te komen meekijken.