Je bent lid van AV Triathlon omdat je beter wilt gaan hardlopen, verantwoord wilt trainen, om het sociale aspect… of om al deze redenen tegelijk! Nu de trainingen in groepsverband stilliggen vanwege het coronavirus, sta je voor de uitdaging om zelf te trainen. Geen trainer of groep die als stok achter de deur fungeren. De hardlooptrainers van AV Triathlon hebben een aantal tips voor je verzameld. Die vind je op de AVT-website.

Zo geeft Jack tips voor trailrunners, Erik tipte ons op Strava, Luc maakte filmpjes, Ruud dook in de intervaltrainingen, Diederik kwam met hardloopkunst, Chi Shing stoomt je klaar voor de halve marathon en Christl ging social runnen. En ben jij al lid van de AV Triathlon club op Strava? https://www.strava.com/clubs/av-triathlon

Naast deze praktische tips hebben we ook leesvoer voor je verzameld: een collectie nieuwsbrieven en online artikelen met adviezen over hardlopen en corona.

Wil het even niet vlotten met hardlopen? Kies dan een alternatief: fietsen en wandelen als training kan ook. Blijf in beweging en blijf gezond!