Chef de Mission van de recente Olympische Winterspelen in Beijing, Carl Verheijen, komt op donderdagavond 21 april naar het café van kunsthal KAdE op het Eemplein in Amersfoort, om te praten over zijn ervaringen. De avond staat in het teken van ´vooruit kijken´ nu het gezamenlijk sporten weer mogelijk is.

Verheijen, oud-schaatser, gaat aan de hand van verhalen en anekdotes in op het thema ´Samen vooruit in de sport´. Wat betekent het om Chef de Mission te zien tijdens de coronapandemie? Hoe kijkt hij aan tegen het weer samen sporten? Hij zal niet alleen tips geven, ook gaat hij in gesprek met mensen in de zaal. Verschillende Amersfoortse sportverenigingen zijn uitgenodigd om aanwezig te zijn in het sportcafé.

Meer informatie over het sportcafé is te verkrijgen via Arend Neuteboom, of via sportvereniging@sro.nl. Telefoonnummer 06-22844788.

De avond begint om 19.30 uur met een inloop en wordt rond 21.45 afgesloten met een hapje en een drankje. Belangstellenden moeten zich van tevoren aanmelden.