Maandag 11 mei mochten we weer: trainen met de RaceRunninggroep. De start was met een klein clubje, maar het plezier was groot! De 3 atleten van de foto geven hieronder hun reactie op de nieuwe start:

Lonneke: “Ik mag nog steeds niet naar school en mis mijn vrienden en vriendinnen heel erg. Daarom is het fijn om nu in ieder geval mijn sportvrienden weer te kunnen zien.
Het leukst was om weer SAMEN iets te doen. Ik ben wel alleen op de racerunner aan het trainen geweest, maar dat is toch lang niet zo leuk als samen trainen. Ik hoop dat we er volgende week weer allemaal zijn en dat we dan sprintjes gaan trekken.

Cato vond de oefening met de parachute het leukst: “Ik moest een zakje in de lucht gooien en weer opvangen in de parachute. Ook het voetbalspel was heel leuk en ik was er heel goed in. Lonneke ook.
En hoe het kwam dat ze zo hard ging? “Weet ik niet, maar ik had wel zelf een paar keer geoefend

En ook Timo ging als een speer op de eerste training en dat kwam, omdat hij thuis veel getraind had. “Het leukst van de training vond ik de parachute en om elkaar weer te zien. Ik moest er wel even inkomen, omdat het wel heel erg lang geleden was, dat ik echt op de baan was.

Groetjes van Lonneke, Cato en Timo
Leden van Team RaceRunning Amersfoort