Ga de sportieve uitdaging van de halve van Amersfoort aan met AV Triathlon.

Op 14 juni wordt de halve marathon van Amersfoort gelopen. Natuurlijk zijn er ook andere afstanden, maar de halve is misschien wel de fijnste afstand. Liefhebbers van de deze afstand vinden het een prachtige combinatie van snelheid en duurvermogen. Ga jij ook deze uitdaging aan om wat verder of juist wat harder te lopen? Ken je iemand die dat gaat doen?

AV Triathlon stoomt je met opbouwtrainingen klaar voor deze afstand. Er zijn trainingen voor zowel beginners als voor ervaren lopers. Criterium is comfortabel een duurloop van 10km kunnen lopen. We beginnen met de eerste training op zondag 12 april (ja dat is 1e paasdag). Vervolgens zijn er duurlooptrainingen iedere zondagochtend om 9:00 vanaf het clubhuis in Birkhoven. De eerste weken wordt gezamenlijk opgebouwd, de laatste weken wordt in snelheidsgroepen getraind die het beste passen bij je sportieve doelen op 14 juni.

Iedereen is welkom, ook niet-leden. Leden van AV Triathlon krijgen uiteraard voorrang als er meer aanmeldingen zijn dan we aan kunnen.

Aanmelden kan via deze link, je vult een korte vragenlijst in, waarna je bericht krijgt van ons.


René van der Haar