Heb jij een mooie, bijzondere of gewoon een leuke auto? Word jij blij van autorijden? Of heb je zin in een uitstekend verzorgde dag? Allemaal redenen om je aan te melden voor de Highland Rally op 7 juni.
En nog een extra reden om mee te doen: de opbrengst van de Rally gaat naar het toegankelijker maken van de nieuwe atletiekbaan bij ons clubhuis! Het eerste team van AV Triathlon heeft zich al aangemeld voor deelname.

De RaceRunninggroep traint al vanaf begin dit jaar op de nieuwe trainingsbaan bij ons clubhuis. Een prachtige trainingsbaan met één nadeel: je kunt er geen rondje op lopen. Voor de RaceRunningatleten is er nog een tweede nadeel, de trap: met een RaceRunner kun je geen traplopen.
Daarom heeft de commissie RaceRunning het initiatief genomen om te gaan sparen voor een aanpassing aan de trainingsbaan, waarmee de baan toegankelijker wordt voor trainen met RaceRunners. Er komt een nieuw baangedeelte waarbij het rechte stuk aan de hockeyzijde wordt verlengd. Dit baangedeelte zal een bocht maken, achter de heuvel langs lopen en dan in de andere bocht weer aansluiten op de huidige baan. Door deze aanpassing kan de RaceRunninggroep straks ook op deze baan samen met andere trainingsgroepen fijn trainen.

Lions Club Hoogland steunt RaceRunning AV Triathlon, daarom gaat de opbrengst van de Highland Rally naar deze aanpassing en daar zijn wij heel erg blij mee!

Wat is de Highland Rally?
• Mooie autorit met professionele route door Fred Hak en Petrol & Wine;
• Rijden door schitterend midden-Nederland op 0.a. de Veluwe. Start en finish in Amersfoort/ Hoogland;
• De hele dag uitstekend verzorgd: koffie, thee, lunch en buffet;
• Mooie prijzen voor de beste equipes;
• Feedback deelnemers van vorige edities:

“Wat een mooie Rally, inmiddels een begrip om altijd bij te zijn! Ongedwongen sfeer! Met mooie verbindingen!”
Datum: zondag 7 juni 2020.

Voor wie is de Highland Rally?

Deelname is mogelijk met een oldtimer, youngtimer, exclusieve auto én voor iedereen die blij wordt van een gezellige dag voor het goede doel.

Meer informatie en inschrijven:
Inschrijven op www.highlandrally.nl
Deelname: vanaf € 135,- per equipe van 2 personen.
Het is ook mogelijk om als bedrijf deel te nemen. Lions Hoogland biedt verschillende donateurpakketten. Bekijk hier de brochure Highland Rally 2020 – sponsoren en samenwerking, waarin meer informatie staat over Lions Club Hoogland én over de verschillende donateurpakketten.

Namens de commissie RaceRunning
Henriëtte Stemerdink