Afgelopen maand is de rubriek “Ook jouw talent telt, doe mee met AVT!” gestart met als doel om maandelijks nadrukkelijk een vacature in beeld te brengen en leden te stimuleren om te reageren. De eerste vacature heeft direct resultaat opgeleverd: Dorien Jansen meldde vorige week dat de vacature in de medische commissie is vervuld!

Deze maand doet Joop Klein Haarhuis een oproep om assistent-hardlooptrainer te worden.

Word jij de nieuwe hardlooptrainer bij AVT?
Vanwege natuurlijk verloop heeft AV Triathlon regelmatig behoefte aan nieuwe (assistent-) hardlooptrainers. We zoeken enthousiaste en betrokken hardlopers die het leuk vinden om met mensen om te gaan en hun passie voor hardlopen over te dragen. Zodra we weer in groepen mogen trainen gaan we los!

Herken jij je hierin:
Je hebt hardloopervaring en ervaring met lesgeven aan groepen, je bent iemand die zich prettig voelt om voor een groep te staan en het initiatief wil nemen, sociaal, energiek, niet te introvert, vriendelijk, georganiseerd, gevoel voor humor, vasthoudend, staat stevig in de schoenen.

Dan zou jij zomaar geschikt zijn als assistent-hardlooptrainer bij AV Triathlon!

Als aanstaande hardlooptrainer krijg je een compacte, informatieve trainerscursus (verwachting: najaar 2021) en volg je een halfjaar stage met goede begeleiding. Daarna ben je in staat om met een groep lopers op pad te gaan. Je vormt samen met een andere trainer een duo en met hem/haar geef je om de week een training aan een vaste groep. Je kunt rekenen op begeleiding, informatievoorziening, bijscholing, trainerskleding en andere benodigdheden. Tweemaal per jaar ben je welkom op de trainersvergadering, om met andere trainers te praten over het trainersbeleid. Er is een trainersvergoeding mogelijk voor de trainingen die je geeft.

Twijfel? Vragen?
Overleg met je eigen trainer. Je kunt altijd op proef alvast wat trainerservaring opdoen door een deel van de training te geven. Of neem contact op met Joop Kleinhaarhuis van de Commissie Hardlopen Volwassenen

Praktische informatie
De verwachte tijdsinvestering als trainer is max. 3 uur per week. Elk halfjaar maken we een rooster en houden dan rekening met jouw wensen en mogelijkheden.