Elders in de nieuwsbrief kun je lezen dat we weer gebruik mogen gaan maken van het clubhuis. Dat komt goed uit! A.s. donderdag kun je als lid van AV Triathlon meedoen aan de Algemene Ledenvergadering. Die vindt plaats in het clubhuis en begint om 19.30 uur.

Het bestuur nodigt je van harte uit om aanwezig te zijn en je te laten informeren over de stand van zaken van onze vereniging. We blikken terug op het afgelopen jaar, kijken naar de financiën, er is een (her)verkiezing van bestuursleden en er is uiteraard gelegenheid om vragen te stellen. Na afloop heb je ook de tijd om met andere leden en bestuursleden bij te praten over de afgelopen maanden. Het wordt een informatieve en hopelijk gezellige avond! Laat even weten of je komt door te mailen naar secretaris@avtriathlon.nl. Tot donderdag

Bekijk het programma

Er is nog één vacature in het bestuur voor iemand die de triatlonsport wil vertegenwoordigen. Wie weet is dit iets voor jou? Kom dan op 9 juli na afloop van de ALV even praten met een van de bestuursleden of stuur een mailtje aan de secretaris.