Als er een AVT-app zou komen, wat moet die dan ‘kunnen’?
Het trainingsrooster bekijken – check.
Je inschrijven voor een clinic – check.
Kijken wie er nog meer meedoen – check.
En wat te denken van de laatste clubnieuwtjes, lootjes kopen voor de Grote Clubactie, het bestellen van wedstrijdkleding, pushmeldingen voor jouw volgende AVT-evenement. Denk out of the box, denk met ons mee!

Om ook in de toekomst aantrekkelijk te blijven voor leden en nieuwe leden, willen we dit jaar de stap voorwaarts maken. Een app speciaal voor AVT-leden past daarbij. Een app is meer dan een knopje op je mobiel. Het is de toegang tot contact, interactie, deelname en communicatie met mede-sporters. Het is een andere, nieuwe manier van sportbeleving. En niet alleen voor de ‘jonge gasten’!

Het bestuur is op zoek naar mensen die hierover willen meedenken in een tijdelijke projectgroep. We zoeken verschillende invalshoeken. Niet alleen technische inbreng is nodig (ICT, software, programmeren, testen) maar ook inbreng vanuit de gebruikers/leden, want de app moet echt een prettige, handige communicatietool voor leden worden.

Het project bestaat uit twee fasen
Fase 1 is het uitproberen en beoordelen van 2 of 3 apps, in ieder geval die van de Atletiekunie (Volta) en AllUnited. Dit doen we in een compacte periode; de projectgroep geeft rond de zomer een advies aan het bestuur.
Na besluitvorming volgt fase 2: voorbereiden van de invoering, verzamelen van de content, vullen, testen, invoeren. Met als doel dat de app in het najaar live gaat. Je kunt voor één of beide fasen aanhaken.

Heb je interesse? Neem dan in maart contact op met Boudewijn ten Haken. In de eerste helft van april komt de projectgroep voor het eerst bij elkaar.