Wat is jouw talent? Wat vind je leuk, waar ben je goed in? Als vrijwilliger bij AVT ben je welkom om je te ontwikkelen. De één is goed in organiseren, de ander is creatief. De één heeft iets met cijfers, de ander met letters. De denkers en de doeners, de regelaars en vergaderaars. Ook voor jou is er iets te doen bij AVT!

Vacaturebank
De commissie Vrijwilligerszaken heeft de afgelopen periode benut om de vacaturebank op te schonen. In het overzicht op onze website vind je een actueel overzicht van klussen en taken waarvoor leden zich kunnen inzetten. Je vindt het overzicht bovenaan de site in de lichtblauwe balk bij Vacatures. Zit er niets van jouw gading bij, maar wil je best iets doen? Neem dan contact op met de vrijwilligerscommissie. We brengen samen in kaart wat bij jou past en leggen contact met een commissie, evenement of werkgroep waar jij je talent kunt inzetten.

Vacatures voor evenementen
Natuurlijk zijn er veel evenementen vanwege corona niet doorgegaan. Maar de evenementencommissie wil graag uit de startblokken met plannen voor dit najaar. Zin om mee te denken en te organiseren? Je kunt bijdragen aan de Heuvelrugestafette, de Vlasakkerloop en in de commissie zelf. Met deze toonaangevende evenementen zet je AVT op onvergetelijke wijze op de kaart!

Wervingskracht
Ter versterking van onze eigen commissie willen we graag in contact komen met mensen die verstand hebben van personeelswerving, recruitment en/of vrijwilligersbeleid. Met een sterke Commissie Vrijwilligerszaken kunnen we nóg beter waarmaken dat we SAMEN onze vereniging vitaal houden. Heb je interesse, neem contact met ons op.

Vrijwilliger in het zonnetje
Je kent vast wel onze vaste rubriek ‘Vrijwilliger in het zonnetje’. Elke maand zetten we een vrijwilliger van AVT in het zonnetje, vanwege zijn activiteiten voor de club. Deze keer is het Gerda Visser. Wie komt er volgende keer aan het woord? Jij mag het zeggen! Nomineer jouw favoriete vrijwilliger met korte motivatie en mail ons.

Commissie Vrijwilligerszaken: Nel van Loon (voorzitter), Hatice Durmaz, Lex Borghans