Het bestuur van AV Triathlon komt elke maand een keer bij elkaar. Online bespreken we vaste zaken en verkennen we nieuwe onderwerpen, waarover je hieronder kunt lezen. Elke keer doet een ander bestuurslid de aftrap voor deze rubriek.

 

Deze keer: Paul Wessels, secretaris.

“Sinds er geen trainingen voor volwassenen meer zijn, loop ik elke week op mijn vaste trainingstijden met clubgenoten. Uiteraard zeer beperkt, want met inachtneming van de corona-regels. Sindsdien realiseer ik me hoe waardevol ik het vind om met mijn vaste groep te kunnen lopen. Meer dan ooit zie ik dat AV Triathlon er voor ons -de leden- is maar de club moet ook van de leden zijn en dat kan alleen als we ook allemaal ons deel van alle grote en kleine taken op ons nemen. Laat zien dat jij dat ook vindt!
Ik kan niet wachten tot de club weer open gaat.”

Hieronder een terugblik op de onderwerpen die in het bestuur op de agenda staan.

 

SBBB
Op 22 februari hebben we als bestuur stevig doorgepraat over onze kernwaarden SBBB: Samen Bewust Buiten Beleven. Ieder van ons heeft moodboards gemaakt bij deze woorden en die hebben we met elkaar gedeeld. Wat eruit naar voren komt: om onze vereniging toekomstbestendig te houden, is een koerswijziging nodig. Op een andere manier het trainingsaanbod organiseren, flexibel zijn in het plannen van activiteiten, een clubhuis dat meer is dan een kantine, nieuwe doelgroepen aanspreken. Op de ALV komt dit uitgebreider aan bod.

Nieuwe initiatieven
Ondanks de beperkingen door de coronamaatregelen gaan we door met het opzetten van nieuwe initiatieven. We zijn blij te kunnen melden dat er een nieuwe groep jonge lopers van start gaat (17 tot 27 jaar), dat we stappen zetten om een AVT-app te laten ontwikkelen en dat er voortgang is in de opzet van een jeugdtriatlontak. Daarnaast worden er in maart webinars georganiseerd die je kunnen helpen om fit te blijven en contact te houden met andere leden. En er is deze maand een coffee to-go actie waar je gebruik van kunt maken.

Vrijwilligers in beeld
Op 1 maart was het Nationale Complimentendag. Ons welgemeende compliment is bestemd voor alle trainers van onze club, die zich op allerlei creatieve manieren inzetten om de leden in beweging te houden – of het nu gaat om wandelen, hardlopen, zwemmen of fietsen.

Naast trainers zijn er nog tal van andere vrijwilligers actief binnen AVT. In deze tijd zijn met name het coronateam en de beheercommissie actief om waar nodig achter de schermen ‘de boel draaiend’ te houden. Dank daarvoor!
Wil je ook iemand bedanken als vrijwilliger, kijk dan eens op www.bedankjevrijwilliger.nl Je kunt daar iemand bedanken en tegelijk nomineren voor de Vriendenloterij Passieprijs.

Vragen of reacties? Mail aan prcommunicatie@avtriathlon.nl