“Word vrijwilliger, hoe klein de klus ook is, er ligt genoeg, en het is leuk om samen met anderen iets op te bouwen, iets voor elkaar te krijgen. De vereniging wordt daardoor leuker, mooier, etc., maar de vereniging wordt daardoor ook meer van jou.” Dat is de overtuiging van bestuurslid Matt Schillings, die zich inzet voor de vrijwilligers in onze vereniging (lees hier het interview met Matt). Deze maand zijn er vier concrete klussen waarvoor je je kunt aanmelden.

Heb je interesse? Mail naar vrijwilligerszaken@avtriathlon.nl.

Beheerder vacatures AV Triathlon

Doel: zorgen voor een actueel overzicht van vrijwilligersvacatures op een duidelijk en toegankelijke manier, waardoor leden snel en makkelijk een beeld krijgen van welke taken er binnen AVT te doen zijn.

Hoe: 4x per jaar een mail sturen aan de commissies met vragen over actuele, nieuwe en vervulde vacatures. Op basis van de respons zorg je ervoor dat de website en het bord met de vacatures dat in het clubhuis weer actueel worden. Zie ook Archief Vacatures – AV Triathlon

Contacten met: webredactie, commissies, secretaris.

 

Producent bestuur/commissiebord

Doel: zichtbaar maken wie er in het bestuur en in de commissies zitten en hoe je contact met ze kunt hebben

Hoe: maken van een overzichtelijk indeling van een bord o.b.v. deze informatie: Commissies – AV Triathlon, bepalen welke tekst en foto’s erop moeten komen en deze informatie verzamelen, kiezen van een geschikte fotolijst of borden zorgen dat het opgehangen en bijgehouden wordt. Daarover maak je afspraken met de commissies/bestuur.

Contacten met: commissies, bestuur, fotograaf, ontwerpteam, beheer.

 

Beheer fotobord trainers

Doel: zorgen dat het bord met de trainersfoto’s zo actueel mogelijk blijft.

Hoe: 2x per jaar een mail sturen aan de commissies met vragen over samenstelling trainersbestand. Op basis van de respons zorg je dat het bord wordt bijgewerkt. Van nieuwe trainers laat je een nieuwe foto maken en die voeg je toe aan het bord.

Contacten met: commissies, trainers, fotograaf.

 

Foto en film redactie (beeldarchief)

Doel: zorgen dat we mooie, actuele en goede foto’s en filmpjes beschikbaar hebben voor promotiedoelen. Er is genoeg beeldmateriaal, nu nog ordenen én beter gebruiken! Om AV Triathlon op een eigentijdse en dynamische manier te profileren.

Hoe: vanuit een bestaande mindmap ordening brengen in de zaken die met een beeldarchief samenhangen. Een systeem bedenken en uitvoeren om de foto’s en filmpjes makkelijk op te kunnen slaan en terug te kunnen vinden.

Contacten met: redactie, commissies, fotografen.