Schrijf je met je collega’s in voor de Keistad Triathlon Amersfoort Business Teamwedstrijd! Wat zijn je sportieve plannen voor 2018 met je collega’s binnen het bedrijf? Wordt het weer dezelfde run als afgelopen jaar of zijn jullie zoek naar iets speciaals? Een echte uitdaging! Samen met je collega’s, relaties of klanten meedoen aan de Keistad Triathlon Amersfoort is absoluut een unieke ervaring! De spanning vlak voor de start, kippenvel op je armen van de aanmoedigingen van het publiek in hartje Amersfoort en de laatste zware meters naar de finish op het Eemplein. Het is de ideale gelegenheid om samen met of tegen je collega’s te strijden en zo kennis te maken met de triatlonsport.

Steeds meer organisaties investeren in gezond en energiek personeel. Samen trainen voor Keistad Triathlon Amersfoort is een unieke ervaring. Of het nou met de directeur is of iemand van de werkvloer, het schept een band. Denk eens aan de verhalen die op maandagmorgen gedeeld zullen worden bij de koffieautomaat. De saamhorigheid, maar ook het afzien in de voorbereiding naar de wedstrijd. Dat kan Keistad Triathlon Amersfoort ook voor jouw bedrijf betekenen.

HOE WERKT HET?
De Business Teamwedstrijd is een estafetterace voor een team van 3 personen. Ieder teamlid neemt een onderdeel van de achtste triatlon voor zijn rekening. Dat betekent: achtereenvolgens 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen. Bij de wissels tussen de onderdelen geven de leden van het team de enkelband met een tijdregistratiechip aan elkaar door. Om het teamgevoel helemaal af te maken, kom je samen over de finish: de zwemmer en fietser sluiten de laatste paar meters aan bij de loper. Een onvergetelijk gevoel!

GOED VOORBEREID AAN DE START: DOE MEE AAN DE VERKENNING VAN HET PARCOURS
Speciaal voor alle bedrijventeams bieden wij een mogelijkheid aan tot verkenning van het parcours. Medio juli-augustus ga je samen met een ervaren triatleet op stap om een kijkje te nemen in de Eemhaven waar gezwommen wordt. Daarna fietsen we een ronde van het fietsparcours om tenslotte de loopronde rondom het centrum van Amersfoort te verkennen. Ook wordt aandacht besteed aan de wissels tussen de onderdelen, de locatie van de wisselzone en worden tips en tricks gegeven. Door deelname aan de parcoursverkenning wordt jouw team goed voorbereid en kun je samen met je collega’s naar het evenement toeleven.

2 SEPTEMBER 2018: RACEDAY!
Op 2 september zal de wedstrijd centraal staan, maar is er ook ruimte voor gezelligheid. Jullie worden welkom geheten op het Eemplein. Hier wordt een foto van het team gemaakt door een professionele fotograaf. Je krijgt er de laatste updates. Tijdens alle onderdelen is er uiteraard voldoende ruimte om je teamgenoten aan te moedigen. Na de race word je ontvangen door een professioneel massageteam. Als alle teams gefinisht zijn, worden de winnaars feestelijk gehuldigd. Zo wordt een sportieve dag vol gezelligheid bovendien een uitstekend moment om te netwerken!

Kortom, wat krijg je er allemaal bij:
• Parcoursverkenning;
• Tips & Tricks van een ervaren triatleet;
• Een teamfoto gemaakt door een professionele fotograaf;
• Sportdrank tijdens de wedstrijd;
• Massage door een professioneel team;
• Het logo en de naam van het bedrijf worden vermeld op de website van Keistad Triathlon Amersfoort.

INSCHRIJVEN:
Hoewel de Business Teamwedstrijd een nieuw onderdeel is van Keistad Triathlon Amersfoort, is het een populaire discipline. Wacht niet te lang met inschrijven om teleurstellingen te voorkomen!
Je kunt je eenvoudig inschrijven via www.keistadtriathlon.nl
De kosten voor deelname per team bedragen 90 euro voor atleten die lid zijn van de NTB. Indien 1 persoon van het team geen NTB lid is, of het gehele team geen NTB lidmaatschap heeft, bedragen de kosten 97,50 euro per team. Vanaf 1 juni is het inschrijfbedrag 10 euro hoger.

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met info@keistadtriathlon.nl