Hoe lang ben je al lid?
Vanaf december 1990.

In welke groep loop / fiets je en wie zijn je trainers?
Ik loop op dit moment in diverse groepen mee, Christl, Patrick, Hein, Bastiaan, Joop Klein Haarhuis en opstap Running Bootcamp.

Wat vind je leuk aan de groep waarin je traint?
De diversiteit van de mensen. Maar ik vind ook de trainers erg leuk. Ik vind het fijn als er over een training is nagedacht. En dat een trainer/trainster enthousiast is en dat de trainer/trainster de training goed kan overbrengen aan zijn/haar groep.

Wat vind je leuk aan de vereniging?
Ik vind de vereniging leuk, omdat je er kan fietsen, hardlopen, zwemmen, wandelen en etc. En dat je de diverse sporten kan beoefenen op allerlei niveaus.
Dat je bij al deze disciplines zoveel verschillende mensen tegen komt. Die je waarschijnlijk niet zo snel in het dagelijks leven tegen komt.

Wat doe je als vrijwilliger?
-Ik doe de coördinatie van de barmedewerkers op zaterdag.
-Ik zit in de organisatie van de FUN-triatlon.
-Ik doe bij diverse loopjes van Triathlon wat hand- en spandiensten.
-Ik zit in de beheercommissie.

Waarom ben je vrijwilliger geworden?
Ik vind het leuk om me te laten uitdagen door steeds nieuwe dingen te doen. Ik vind het ook leuk om wat te doen voor mijn medemens en dit vooral te doen met andere mensen om mij heen.

Heb je een voorbeeld van een erg leuke ervaring als vrijwilliger?
Ik heb niet direct een leuke ervaring voor handen. Maar waarschijnlijk bedenk ik iets als ik dit heb weggestuurd?

Heb je nog een aanrader voor anderen die nog geen vrijwilliger zijn?
Ja. Er zijn diverse vacatures bij AV Triathlon… pak eens wat op om te gaan doen. Zoveel tijd vraagt het allemaal niet en wie weet levert het je wat op?!  Je ontmoet nieuwe mensen, je leert er altijd wel iets van en als het je niet bevalt dan kan je altijd je taak overdragen of beëindigen.