En precies op tijd! Nu we nog niet in het clubhuis terecht kunnen, wordt er al dankbaar gebruik van gemaakt.
In de vorige nieuwsbrief deed Ruud van Basten een oproep voor een aantal “sterke mannen en vrouwen” voor het graven van een sleuf van 60 cm diep voor de aanleg van de waterleiding voor het watertappunt.  Dit resulteerde direct in een aantal enthousiaste aanmeldingen. Ruud had  de noodzakelijke werkzaamheden en benodigde materialen goed uitgekiend en een schema en indeling gemaakt voor de vrijwilligers.
Ingedeeld in ploegen gingen de vrijwilligers vervolgens voortvarend  aan de slag. Onder het motto vele handen maken licht werk was de klus onder de bezielende leiding van Ruud in een paar dagen geklaard.
Het weer zat mee, er werd hard doorgewerkt en het was ook nog eens gezellig met koffie, thee en een broodje. Samen, precies zoals we dat gewend zijn bij AV Triathlon.

De aansluiting van de waterleiding was nog wel een gepruts, Ruud moest zich met zijn ranke lijf door een nauw gat wurmen om met één arm de leiding van binnenuit aan te sluiten en dat wilde maar niet lukken. Nu is Ruud niet voor één gat te vangen en zo werd de klus alsnog op een andere slimme manier geklaard.
Peter Hendriksen, Linda de Wit, Christl Foekema, Jan Willem van Wijk, Peter van Dartel, Jeroen van de Calseijde, Mirjam Plomp, Holger Wagenaar, Jaap de Vries en Ruud van Basten bedankt voor het graafwerk, het plaatsen van het tappunt, het aansluiten van de waterleiding, het opnieuw betegelen en tenslotte het plaatsen van de paaltjes.
Dat we er nog maar lang van mogen genieten!

Susan Hagevoort
Beheercommissie