Nu het contact met mede-sporters in fysieke zin is weggevallen, zijn er gelukkig nog online manieren om contact te houden! Veel groepen hebben daarvoor een eigen Whatsapp-groep. Om op de hoogte te blijven, kun je natuurlijk AV Triathlon ook volgen op Facebook: https://www.facebook.com/AvTriathlon/ en Instagram (zoek op: av.triathlon).

Het is ook mogelijk om jouw berichten te delen met andere AVT-leden op Facebook en/of Instagram. Bijvoorbeeld een impressie van je eigen (alternatieve) training (hardlopen, fietsen, wandelen) of leuke tips voor andere leden. Als je daarin AV Triathlon vermeldt, kan de redactie jouw bericht delen. Daarmee komt het in de tijdlijn van iedereen die AV Triathlon volgt. Zij kunnen dan weer reageren op jouw bericht. Hoe doe je dat?

Op jouw Facebook-pagina maak je een nieuw bericht aan. Dat kan een foto of filmpje zijn met een korte tekst. Vermeld in de tekst @AV Triathlon, selecteer de naam zodra die in de lijst wordt weergegeven. Zie afbeelding hieronder. De letters AV en T zijn hoofdletters. Plaats daarna je bericht.

Op instragram werkt het eigenlijk op dezelfde manier. Plaats je foto. In het veld Bijschrift zet je je tekst met @av.triathlon.

AV Triathlon heeft ook een Twitter-account, vooral voor aankondigingen en uitslagen van wedstrijden.

Je kunt ook mensen volgen op Strava, zie het artikel ‘Trainen zonder trainer’.