Ben je of ken je iemand tussen de 17 en 27 jaar die graag buiten en actief is? Kom dan hardlopen bij AV Triathlon!
Op dinsdagavond en zaterdagmorgen wordt er training gegeven aan een een nieuwe running groep in de leeftijdscategorie 17 tot 27 jaar. En dat is niet gewoon kilometers rennen aan één stuk; dat kun je prima zelf. Nee, we trainen het verbeteren van je uithoudingsvermogen en snelheid door interval-, heuvel- en krachttrainingen of een combinatie daarvan.

Dit is jouw training

We lopen over afwisselend terrein in Birkhoven en de Korte Duinen, het bos achter het clubhuis van AV Triathlon, niet ver van Dierenpark Amersfoort. Er is tijdens de training voldoende gelegenheid om met elkaar te kletsen en te lachen. Want sporten moet wel leuk blijven. Kun je een kwartier hardlopen? Dan kun je meedoen. De training wordt namelijk zo georganiseerd dat iedereen mee kan doen en zijn eigen tempo kan lopen.

Lees de ervaring van Sebastiaan (18):
“Twaalf jaar heb ik met veel plezier op hockey gezeten. Het afgelopen jaar kon ik bijna niet trainen en al helemaal geen wedstrijden spelen. Sinds de regels het toelieten is AV Triathlon begonnen met een nieuwe groep. Toen ik dit van mijn moeder hoorde heb ik me na mijn tentamens aangemeld. Het is een ontzettend gezellige groep, de trainers zijn enthousiast en heel positief ingesteld en ik heb in korte tijd veel geleerd. Zelf heb ik nooit eerder grote afstanden hardgelopen, maar door met een groep te lopen heb ik mijn grenzen echt kunnen verleggen.”

Waar en wanneer?

Tijd: dinsdag om 19.30 uur, zaterdag om 8.45 uur
Plaats: verzamelen bij clubhuis AV Triathlon (bij Bosbad Amersfoort; vanaf de parkeerplaats borden volgen)

Gratis proefmaand

Wil je weten hoe het is? Kom dan vrijblijvend een aantal keer meelopen. Meld je aan bij de trainers door het formulier in te vullen en in te sturen:

Aanmelden hardlopen jongeren

Graag tot ziens!
Groetjes van de trainers: Bastiaan en Anique