Op dinsdag 27 juni om 21.00 uur is er een ingelaste ALV, met als enige agendapunt de verkiezing van een nieuwe penningmeester. Het bestuur roept de leden op hierbij aanwezig te zijn. Het bestuur draagt Jeroen Bach voor als nieuwe penningmeester. Op de volgende pagina stelt Jeroen Bach zich voor.

Mijn naam is Jeroen Bach, 48 jaar en woonachtig in Amersfoort-Zuid samen met mijn vriendin en onze drie kinderen. Ik ben meer dan 10 jaar lid van AV Triathlon en ben destijds begonnen bij de trimgroep op zaterdag. Ik loop momenteel dinsdagavond in de groep van Ruud van Basten en Jaap de Vries en loop regelmatig mee bij groep 4 op zaterdag.

Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam in de financiële sector. Momenteel ben ik werkzaam als portefeuillemanager bij een verzekeraar waar ik verantwoordelijk ben voor vermogensbeheer en balansmanagement.

Met mijn specifieke kennis op het gebied van bedrijfsvoering en strategische en financiële vraagstukken denk ik een waardevolle aanvulling te zijn binnen het bestuur van de vereniging. Verder draag ik graag mijn steentje bij aan de vereniging door als penningmeester continu te werken aan verbeteringen en vernieuwingen.