Het bestuur van AV Triathlon komt elke maand een keer bij elkaar. Online bespreken we vaste zaken en verkennen we nieuwe onderwerpen, waarover je hieronder kunt lezen. Elke keer doet een ander bestuurslid de aftrap voor deze rubriek. Deze keer: Susan Hagevoort, bestuurslid commissie beheerzaken en vrijwilligers.

Dit schrijf ik nog voor de ALV van 28 april waarvan je elders in deze nieuwsbrief het verslag kunt lezen. Vandaag schijnt de zon! Het voorjaar is nu echt begonnen en dan wil ik naar buiten, lekker hardlopen in het bos op zaterdagochtend met mijn loopgroep en me in het zweet fietsen op de Utrechtse Heuvelrug en tussendoor uitpuffen met een koffie met appeltaart op terras en ik wil weer mooie tochten maken met AVT wielrennen op maandag en woensdagavond. Door Corona zien en spreken we elkaar niet meer informeel en vergaderen we alleen via beeldbellen. Hierdoor mis ik het persoonlijke contact met inspirerende commissieleden en mis ik de gezellige sfeer.

Hopelijk komt de tijd gauw dat alles weer mag en ik verwacht dan weer een behoorlijke toeloop naar
ons clubhuis en deelname van heel veel leden aan de diverse activiteiten die wij te bieden hebben en
het zou zo maar kunnen dat we straks ook nog eens heel veel nieuwe leden welkom kunnen heten.
Mensen die wellicht hun coronakilo’s kwijt willen, ingedut zijn achter hun laptop door het thuiswerken en gezonder willen gaan leven en daar hoort bewegen bij.
Leon Broere heeft met input vanuit het bestuur en de vrijwilligerscommissie ons geholpen door een notitie te schrijven m.b.t het vrijwilligersbeleid en er zijn al diverse acties opgestart die voortvloeien uit deze notitie. Om alle activiteiten met voortschrijdend inzicht goed te kunnen faciliteren hebben we goed gevulde commissies met structurele vrijwilligers nodig en 2021 is ook nog eens het jaar van de vrijwilliger! De vacatures zijn alvast opgeschoond en actueel.

Doe je ook mee?
Als jij je steentje wil bijdragen voor onze club, kijk dan eens of hier iets tussen staat wat bij je past. We hebben jou nodig!

Susan Hagevoort