AV Triathlon zet alles op alles om de atletiekaccomodatie aan te passen zodat kinderen met en zonder beperking samen veilig en leuk kunnen trainen. Er staat een ombaan gepland, zodat alle kinderen dezelfde kant op kunnen lopen en ook de racerunners hele rondes kunnen lopen op een verharde baan.  Daardoor zullen ze niet steeds hoeven te keren op de baan en zullen ook zij goed aan hun uithoudingsvermogen kunnen werken.

Voor de aanpassing is veel geld nodig. We zijn al een heel eind op weg, maar het is nog niet helemaal rond.

Van 9 t/m 14 november is de collecte voor stichting ‘Het Gehandicapte Kind’. Deze stichting ondersteunt de projecten van RaceRunning. Vorig jaar hebben wij mooie trainingsmaterialen kunnen aanschaffen uit de opbrengst van de collecte.

Digitaal doneren
Dit jaar is een digitale collectebus gemaakt, waar je kunt doneren. Door de QR-code te scannen of  door te klikken op deze link, kun je doneren. Uiteraard kun je de link en/of de QR-code ook delen met vrienden en familie, graag zelfs!

De helft van de opbrengst uit de collectebussen van AV Triathlon is bestemd voor RaceRunning van AV Triathlon, de andere helft gaat naar andere projecten van de stichting. Hopelijk wordt dit een mooie opbrengst voor de aanpassing van de atletiekbaan.

Beppy Verheuvel
Lid van AV Triathlon