Op zaterdag 11 januari 2020  start Sportvereniging AV Triathlon met een nieuwe cursus Start Running waarbij je in 12 weken aan je conditie gaat werken. Deze cursus  is bedoeld voor mensen die willen beginnen met hardlopen.

Ervaren trainers helpen je om te komen tot een goede basisconditie. De trainingen vinden plaats in het bosgebied Birkhoven. Plezier in het hardlopen en de rustige opbouw staan centraal tijdens deze trainingstage.

Behalve conditie komen ook onderwerpen aan bod zoals oefeningen, kleding, blessurepreventie en voeding. De opzet is dat de deelnemers plezier krijgen in bewegen met nadruk op “lopen” en op een vanzelfsprekende manier hun conditie verbeteren. Halverwege en aan het eind van de cursus is ook een conditie-test opgenomen.

Na de cursus proberen we te adviseren bij de inpassing in de bestaande trainingsgroepen van AV Triathlon, voor zover de deelnemers besluiten lid van de club te worden.

We starten elke zaterdag om 9.00 uur vanuit ons clubhuis aan de Barchman Wuytierslaan, de kosten bedragen 45 euro voor de cursus van 12 weken. Voorinschrijven hoeft niet. Je kunt gewoon naar het clubhuis komen op 11 januari.

Het clubhuis ligt vanaf de parkeerplaats rechts naast het bosbad aan het einde van het pad. Wij adviseren je sportieve kleding en schoeisel aan te trekken.

Ga jij de uitdaging aan?

Kijk hier voor de meest gestelde vragen.

Voor nadere informatie kun je terecht bij één van de trainers: Leo van Kuijk, tel. 033-480 26 53 of startrunning@avtriathlon.nl.