Menu

Meest gestelde vragen Cursus Start Running

Vraag: Ik heb nog nooit aan hardlopen gedaan, is de Cursus Start Running dan wel iets voor mij?

Antwoord:  de cursus Start Running wordt  juist door Atletiek Vereniging Triathlon aangeboden aan mensen die weinig of geen affiniteit hebben met hardlopen maar graag iets aan de verbetering van de conditie willen doen. Doordat we vanuit een nulpunt beginnen kan iedereen in principe aan deze cursus deelnemen.

Vraag: Is de cursus Start Running alleen iets voor jonge mensen?

Antwoord: de cursus Start Running is voor iedereen tussen de 18 en 81 jaar!!  Bij iedere cursus Start Running zien we altijd deelnemers uit alle leeftijdsklassen, hetgeen motiverend werkt.

Vraag:  moet ik gelijk de cursuskosten betalen terwijl ik niet weet of hardlopen iets voor mij is?

Antwoord: je kunt de eerste 3 lessen volgen zonder te betalen, na les 3 weet je wel of je de cursus 12 weken gaat  volgen.

Vraag: ik heb vaak last van mijn luchtwegen, is de cursus dan iets voor mij?

Antwoord: afhankelijk van de ernst van deze kwaal en liefst na overleg met de huisarts is de beste keus om gewoon te beginnen met de cursus Start Running en zelf te ondervinden hoe je op het hardlopen reageert.

Vraag: ik wil graag aan de cursus Start Running meedoen, maar ik kan de eerste les niet aanwezig zijn, is dat nadelig?

Antwoord: nee, de eerste 3 lessen gaan we heel rustig van start, een les missen is dan geen probleem, na les 4 wordt het moeilijker om eventueel nog in te stromen.

Staat je vraag er niet bij? Klik dan terug naar de pagina van de cursus Start Running