Het grote parkeerterrein bij de hockeyvelden aan de Barchman Wuytierslaan is in september twee weken niet te gebruiken. Het jaarlijkse bosfestival Into the Woods heeft het terrein dan nodig.

Sporters van AV Triathlon kunnen vanaf 8 september tot en met 21 september voor hun auto dan uitwijken naar de Zandlaan of het parkeerterrein bij Superfun en Monkey Town aan de overzijde van de Amsterdamseweg.

Vanaf vrijdag 8 september wordt het terrein opgebouwd en na afloop van het meerdaagse festival duren de opruimwerkzaamheden tot en met donderdag 21 september. Het populaire Into the Woods in bos Birkhoven vindt plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 september. Op zondag 17 september is op het terrein de Amersfoortse pracht, een festival voor jong en oud.

Omdat er met zwaar materieel wordt gewerkt, worden het parkeerterrein en de toegangsweg naar de vereniging deze twee weken voor de veiligheid afgesloten. AV Triathlon is dan alleen via de Zandlaan te bereiken. Er zullen ook verkeersregelaars worden ingezet.