Beste leden, oud-leden, trainers en andere bekenden van Trees Altena,

Trees Altena heeft op 7 oktober jl. voor de laatste maal de c/d pupillen begeleid tijdens  de clubkampioenschappen.  Bijna een hele generatie atleten heeft via Trees de weg naar atletiek bij AV Triathlon gevonden. Met alle geduld, rust en begrip dat daar voor nodig was.  Dat kan & mag niet ongemerkt voorbij gaan.

Daarom nemen we op zaterdag 3 november 2018 afscheid van Trees. Dat gebeurt in en rond het clubhuis van AV Triathlon. Vanaf 10.00u tot circa 12.00u.

We ontvangen Trees in het clubhuis en zullen dan in en rond het clubhuis afscheid nemen. Het laatste  ‘rondje bosvijver’ zal Trees als mooie ereronde mogen lopen. Bedoeling is dat iedereen zich rond 10.30u verzamelt, ergens rond de bosvijver. Alle op zaterdag actieve leden zullen zich daar ook rond die tijd zoveel als mogelijk verzamelen.

Na deze ereronde nemen we in het clubhuis nog op een iets officiëlere wijze afscheid van Trees. Er staat dan ook een wensboom, waar jullie Trees nog een mooie gedachte, herinnering of wat dan ook kunnen meegeven.

We hopen van harte dat jullie op zaterdag 3 november hier bij aanwezig willen zijn. 

Mede namens het bestuur van AV Triathlon, 

John Machiels

AV Triathlon